.

Hoppa till: Content | Sidebar | Footer

del 32

2011-05-31 @ 21:00:17

Jag nickade och tog emot mobilen, men han har en Iphone så när jag skulle trycka på kontakten saken kom jag istället in på en konverisation mellan Ludvig och Jonas. Jag bläddrade upp en bit och såg sedan det smset han nog aldrig skulle velat att jag skulle se...
Dagen då Malin försökte ta självmord. ( alltså går vi nu tillbaka i tiden lite för er som är tröga. )
*Ludvigs perspektiv.*

Jag ringde Malin och frågade om hon hade vaknat. Hon svarade att hon var klar och skulle precis gå ut till cykeln. Så jag satte fart mot bron där vi skulle mötas. Jag hade tränat på vad jag skulle säga hela morgonen. Men när jag såg henne stå vid bron så glömde jag bort exat allt jag hade tränat på. Hon var så söt, hon hade en rosa sommar klänning på sig och håret var upsatt i ett slapp toffs.

***

" hej sötnos " sa jag och kysste henne lätt på munnen.
- Hej vad ville du? frågade hon och besvarade kyssen.
" Jo jag undrar om det finns något sätt för dig att stanna här med Fanny? Jag kommer sakna dej så mycket om du åker tillbaka till stockholm " sa jag och kollade ner på marken. Hon tog min hand och kollade mig i ögonen.
- hur gärna jag än vill det så kan jag inte det. Men jag lovar att att komma upp på loven. sa hon och log.
Jag kände hur jag blev irriterad på att hon tog allting så lätt. Som att det var självklart att vi skulle kunna vara tillsammans utan att träffas och ändå inte hålla på med någon annan.
" Vadå så du tänker inte ens försöka att stanna här? " sa jag med en irriterad röst.
- Det är inte värt att försöka för jag vet att det inte kommer funka. Sa hon och kollade bort mot stenarna vid bron. Jag förstod inte vad hon menade? Ville hon inte ens försöka att få vårt förhållande funka?
" Vadfan menar du? "
- Men vi har ju bara varit tillsammans i knappt 2 veckor Ludvig. Sa hon och försökte lugna ner mig, men det var försent?
"vadå så du ville bara ha nån under 2 veckor sen ska du tillbaka till stockholm och hitta nån annan kille? "
- Men det var inte så jag menade. sa hon nervöst och försökte ta min hand. Jag puttade bort henne och nästan röt.
" nähe okej och vadfan menar du då? "
- Men aj vad gör du? du kan ju inte putta mig när det är vatten och stenar här? sa hon och backade ett steg bak.
" jävla hora jag gör vad jag vill " sa jag och puttade till henne , men det jag inte visste var att hon stod på en lös sten så jag såg hur stenen välte och hur hon föll bakåt rakt med huvudet på en av stenarna.

Jag fick panik, jag försökte prata med henne och få liv i henne men hon låg helt medvetslös. Men jag visste att om jag skulle säga detta till någon skulle jag råka illa ut. Så jag drog kroppen mot vattnet och slängde den stora stenen där blodet från hennes huvud var i vattnet så ingen kunde hitta det. Sedan flyttade jag cykeln upp till bron previs över kroppen så det såg ut som hon hade hoppat från den. Sen tog jag ett gammalt papper jag hade i fickan och skrev så " tjejigt " jag kunde. " förlåt Fanny jag älskar dig " och hoppades på att det skulle se ut som hon skrivit det. Sen gick jag hem till Fanny och såklart hade Malin glömt att låsa. Så jag smög upp i deras rum och lämnade sedan lappen på Malins madrass. Sedan gick jag tillbaka hem, och såg då att Jonas hade ringt mig ungefär 6 gånger. Så jag ringde upp honom och frågade om vi skulle träffas, jag hade tänkt att berätta allt tills han sa att han var med Fanny.  Så jag gick in i duschen och slängde kläderna i smutsen med tanke på att de hade fått blod på sig.

Ganska kort del jag vet, men vill ni veta vad de stod i smset innan så var i delen innan? ja då får ni kommentera för de kommer i nästa del ! :)

puuuss

del 31

2011-05-30 @ 19:15:06

" Men då kanske hon bara är ute och cyklar? " Jag förstod också att han inte trodde på det men han ville mitt bästa. " nej det är hon inte, men det finns inget vi kan göra just nu. " sa jag och gick till soffan och satte på tv;n "
Men innan jag satte i filmen knappade jag mellan några kanaler men fastnade framför nyheterna.
Jag kände även hur Jonas stelnade till bredvid mig.
*fannys perspektiv*

Jag reste mig upp och sprang mot dörren, men Jonas grep tag om min hand. " släpp mig " skrek jag med gråten i halsen! " Du kan fortfarande inte göra något Fanny " sa han och jag blev chockad över hur hårt han höll sitt grepp om min arm.

Jag insåg att Jonas hade rätt men jag ville fortfarande inte tro att det var sant. jag kände hur jag tappade kontrollen över mina ben och hur jag föll rakt i stengolvet. Mer minns jag inte.

***

Jag vaknade av massa ljud vid mig. Jag hörde hur folk pratade runt mig och de alla lät oroliga. Jag öppnade ögonen och såg Jonas, Ludvig och 2 andra som jag inte kände igen. Jag försökte säga hej eller göra någon rörelse, men de hörde mig inte. Jag skrek så högt jag kunde men ingen reaktion. 
Jag kollade mig noggrant runt i rummen och upptäckte inte förens då att jag såg mig själv i sängen nedanför.
Jag försökte att prata igen men de hörde mig inte. Så jag konsentrerade mig istället på vad de fyra människorna i rummet pratade om.
" Tror ni hon kommer vakna? " Sa Jonas och tog min hand. Jag ville så gärna känna hans hand, och hålla den själv.
" Jag vet inte, men Malin gjorde ju det. " Sa Ludvig och kollade ut mot fönstret.
" Jag vill bara säga hur jag känner för henne  det är de sista jag vill " Sa jonas och kollade rakt på min kropp.

" Jag hör dej Jonas , jag lovar jag hör dej " jag förstod själv att det var meningslöst att prata med honom , han kunde inte ens höra mig, så jag gav upp igen. Jag skulle precis stänga mina ögonlock när jag hörde hur maskinerna runt mig började pipa. Det var som i filmer när ni vet de här sträcken blir raka på en skräm? Då man vet att man inte överlever. Det var det som hände med min skärm bredvid mig.
Jag kände hur jag försvann från verkligheten och in tillbaka till ett stort svart rum.

***

Jag kände hur någon höll min hand och viskade i mitt öra " du kan vakna nu, snälla"

Jag föjlde det det rösten sa till mig och klämde till handen som höll i mig för att visa att jag var medveten.
Jag blinkade till och kände hur ljuset högg i mina ögon. Det var så stark att jag var tvungen att bluna igen.
efter några sekunder provade jag att öppna ögonen ännu en gång fast långsammare. När jag väl kunde se klart såg jag Jonas framför mig.

" Hejsan " sa han med en mjuk röst
- var är jag och vad har hänt? frågade jag nervöst.
" du föll ner på sten golvet när du såg vad som hade hänt Malin på nyheterna. Men hon är bra nu, hon är hemma i stockholm just nu " sa Han och kramade min hand.

Jag kom då på vad som hade hänt innan. Jag hade sett Malin legat nere vid havet, helt blodig om kläderna.. Polisen tror det var ett försök på ett självmord. Jag förstod då vad hon hade menat med lappen som hade legat på hennes madrass.

- men jag då? när får jag komma hem?
frågade jag och kände en enorm längtan av att få träffa min mamma och även pappa.
" Jag vet inte än , men först kanske vi ska ringa dina föräldrar?  jag ska bara gå på toa" Sa Jonas och tog upp sin mobil och räckte den till mig.

Jag nickade och tog emot mobilen, men han har en Iphone så när jag skulle trycka på kontakten saken kom jag istället in på en konverisation mellan Ludvig och Jonas. Jag bläddrade upp en bit och såg sedan det smset han nog aldrig skulle velat att jag skulle se...


lallalal vad stod det nu på smset? och varför ville Malin ta självmord? Hmm ... vill ni ha mer? KOMMENTERA !

del 30

2011-05-29 @ 21:23:01

" Hej ! , härligt att du har det najs i Dalarna. Här är det okej, fast saknar dig. Hoppas vi ses snart !" Jag skickade iväg det och väntade på ett svar som aldrig kom.*Fannys perspektiv *

Jag väntade med att svara på smset från både Mogge och Adam. Jag vet att jag uppförde mig som en tio åring, med mitt försök att göra de båda två avunsjuka. Men jag vad skulle jag annars göra? Jag förstår ju att de båda 2 har hittat någon snygg tjej och är ute och festar varje kväll!
Men jag ska väll inte klaga, här är det också rätt okej. Malin och Ludvig är redan tillsammans vilket är kul för henne, men som också betyder att hon spenderar mer tid med honom än med mig. Hon ska ju lixom åka hem om en vecka eller hade hon tänk att flytta in hos mig?

***

Jag vaknade av att mobilen ringde, jag kollade vem det var och såg att det stod " Jonas <3 " så jag svarade trött.

* Ja det är Fanny. *
- Hej, du vet du vart Ludvig är? för han svarar inte på mobilen eller nåt.
* äh vänta ska kolla med Malin. *  Jag gick böjde mig ner till madrassen, men när jag skulle väcka henne så var hon inte där , istället stod det en lapp " Förlåt fanny , jag älskar dej " Jag Greps av panik och visste inte vad jag skulle göra.
* Hon är inte här !! * sa jag med gråten i halsen.
- det var de jag tänkte, jag kommer över!  Sa Jonas och sen la han på.

Jag reste mig ur sängen och satte på mig ett par jeans och en vanlig tröja. Sen väntade jag på att Jonas skulle komma , nästan längtade tills han skulle komma. Men sekunderna kändes som timmar, jag satt och väntade i minst 3 minuter innan jag hörde hur någon plingade på dörren.

Jag sprang ner för att öppna dörren, men när jag öppnade var det inte Jonas som stod där. Det var polisen...
Jag kände hur mina ben blev svaga och hur jag började skaka. " Hej jag heter Johan pettersson och kommer från polisen , har du dina föräldrar hemma " frågade han.

Jag kollade mig runt och kom på att mamma och pappa skulle börja jobba idag.
" Nej båda två jobbar idag, kan jag hälsa dem något? " Frågade jag och hoppades på att få en förklaring till varför de var här.
" Jag tror vi ska ta det när dina föräldrar har kommit hem. Men så länge, har du någon som kan hålla dig sällskap?"

Jag tänkte precis säga att jag var ny inflyttad och inte kände någon, men så hörde jag en röst bakom polisen. " Ja jag kan. " Det var Jonas, jag kände hur mina ben fick lite mer kontroll.
" Vad bra då, här är stationens nummer, när dina föräldrar kommer hem kan du be dem att ringa dit så kommer jag hit igen " Sa han och gav mig en lapp med ett nummer på. Sedan vände han sig om och gick.

Jag kollade på Jonas som kollade chockat tillbaks på mig.
" vad var det där om ? " Frågade han medans han gav mig en kram.
" Jag har ingen aning, kanske är det om Malin, men ingen vet ju att hon är borta eller? " frågade jag och försökte minnas om hon hade betätt sig konstigt eller något sånt.
" Ja vem vet, men du hörde vad han sa, du är fast med mig hela dagen. Så vad vill du hitta på? " frågade han och log.
" vi kan väl börja med en film? Känner inte riktigt för att gå ut." Sa jag och kollade ut, det var grått och dimmigt men bakom dimman såg jag att min cykel inte stod kvar. Antingen hade någon stulit den eller så hade Malin lagt beslag på den.
" vad kollar du på?" frågade Jonas och kollade ut genom fönstret precis som jag.
" min cykel är borta, och Malin är den ända som vet var nyklarna finns." Sa jag och greps av panik ännu en gång.
Jonas kramade min hand.
" Men då kanske hon bara är ute och cyklar? " Jag förstod också att han inte trodde på det men han ville mitt bästa. " nej det är hon inte, men det finns inget vi kan göra just nu. " sa jag och gick till soffan och satte på tv;n "
Men innan jag satte i filmen knappade jag mellan några kanaler men fastnade framför nyheterna.
Jag kände även hur Jonas stelnade till bredvid mig.

vad var det som var så speciellt med nyheterna? VIll ni ha mer? KOMMENTERA DÅ så kommer mer kanske redan i morgon :)

puusss

2 frågor till er

2011-05-29 @ 08:47:441.tycker ni det är jobbigt att hänga med när jag skriver? Hoppar jag för mycket i texten? SKulle uppskatta om ni svarade. För jag läser många olika noveller när de hoppar super mycket i texten och man fattar ingenting. Är det så i den här novellen också?


2. Efter denna Novell ska jag börja med en ny, den kommer dock inte handla om kärlek. Men jag måste ha ett tjejnamn som är lite annurlunda, har någon nån idee?

alla som kommenterar får en länk i MIN andra blogg där jag har runt 300 läsare. Och ni som inte har en blogg? KOMMENTERA ÄNDÅ!


PUSS

del 29

2011-05-28 @ 21:41:27

Jag kände hur någon puttade till mig och jag vaknade tillbaka till verkligheten. " Är du okej?" Jag kände hur Jonas la sin hand på min axel. Jag tog ett djupt andetag och återvände till verkligheten. " Jadå " Sa jag och log. " Ni 2 tjejer är bra på dagdrömma ni" Sa Ludvig knuffade till Malin som stod bredvid.

INGEN BILD TYVÄRR

( 1 vecka senare )

*Mogges perspektiv*

Det var exat en vecka sedan Fanny hade flyttat till Dalarna. Jag hade förväntat mig att det skulle vara svårt att klara av dagarna men om jag ska vara ärligt var det ganska skönt. Jag slapp ora mig för att Adam skulle ta Fanny eller att Fanny skulle dumpa mig.
Jag kände ingen oro längre.

***

Jag kände hur mobilen vibrerade. Jag tog upp den och såg att det var ett sms från Fanny. Jag blev lite förvånad med tanke på att jag inte har hört av henne på en vecka. Men efter att jag hade läst smset så var jag nog mer förvånad.

" Hej där! Har inte hört av mig på en vecka och ber om ursäkt för det. Men här är det grymt! Jag och Malin har redan träffat 2 jättesnygga killar som har visat oss runt här! Allt är superfint! Saknar dock dej bästis, men jag kommer och hälsar på något lov! Puss.

Jag läste smset ännu en gång, jag förstod ju också att vi inte var tillsammans längre men jag trodde verkligen inte att hon skulle kalla mig " bästis " Jag hade förväntat mig att det skulle stå att hon saknade " oss " Men nej.

" Chenare! Kul att du har det bra uppe i Dalarna, här är det också bra. Fest varje dag och Grönan klämmer jag in lite då och då. Hörs snart " bästis ? " kram "  Jag kollade igenom smset innan jag skickade det. Även fast det kanske såg drygt ut ville jag nog mest veta varför hon kallade mig bästis när vi precis varit tillsammans? Vi är inte 10 år längre.


*Adams perspektiv *

Jag saknade Fanny grymt mycket, jag förstod inte hur jag bara kunde låta henne åka. Hon hade kommit och sagt hejdå, jag fick en kram och sen försvann hon.
Jag hade aldrig hunnit säga hur jag kände för henne och hur mycket jag skulle sakna henne. Jag hade bara kramat henne sagt hejdå.

***

Jag var inne på datorn och kollade på tågresor till Dalarna när jag fick ett sms från Fanny.

" Hejhej! Allt bra med dig? själv är det super, fast jag saknar stockholm såklart. Kanske kan du komma upp hit eller något sånt. Kram "

Visst blev jag glad över att Fanny hade hört av sig. Men jag hade hoppats på att hon inte skulle ha det bra i Dalarna. Att hon skulle skriva hur mycket hon saknade mig och inte stockholm. Men det fanns inget jag kunde göra förutom att svara på smset.

" Hej ! , härligt att du har det najs i Dalarna. Här är det okej, fast saknar dig. Hoppas vi ses snart !" Jag skickade iväg det och väntade på ett svar som aldrig kom.

Lite kortare tyvärr. Förlåt mig också för dålig uppdate , men det ska bli bättre Men ni måste också kommentera mer för då blir jag gladare ! och då blir det bättre uppdate ;)

puuusss

del 28

2011-05-25 @ 14:53:19

- Visst , men är det långt dit? frågade jag och kollade mig lite omkring för att kolla om det var nån sjö i närheten.
- Alltså vi var på väg hem till Jonas för att bada i hans pool men så såg vi er och ah vi kan ju inte riktigt bara strunta i 2 skitsnygga tjejer ellerhur?
- Nä precis, Men ska vi gå då ?


*Malins pespektiv. *

vi gick tillbaka samma väg som vi hade gått innan. Men istället för att gå hem till Fanny så gick vi tvärs över gatan hem till Jonas. Men det kändes väldigt konstigt att Fanny inte alls var blyg. Det var alltid hon som brukade vara den blyga av oss och nu var det som att jag var den blyga.
Jag var djupt insatt i mina tankar att jag inte ens märkte att Ludvig snackade med mig. " hallå Malin är du där? " Frågade Fanny och vinkade handen framför mig. Jag nickade och log. " oj hehe jag tänkte bara på en sak. " Sa jag och log. "Okej kanske dags att vakna upp från ditt "dadrömmande?" frågade Ludvig och bar upp mig i hans famn, sedan svingade han mig fram och tillbaka 3 gånger medans jag skrek så högt jag kunde och bad honom att inte kasta i mig. Men det hjälpte ju inte precis. Jag kände hur han släppte greppet om mig och hur jag föll i vattnet. Jag smimmade upp till ytan och skulle precis putta i Ludvig, men Jonas gjorde jobbet åt mig. Han puttade i Ludvig och skrattade sedan. " Ey Ludde har du inte lärt dig att man inte puttar i tjejer i vattnet när de har smink och kläder än?" Ludvig svängde med håret så det kom åt sidan sen sprang han upp och skrek. " Du ska dö Jonas!!"
Sedan var även Jonas i vattnet medans Fanny bara stod vid kantet och skrattade.

*Fannys perspektiv *

Visst stod jag och skrattade, det var gulligt att se hur Ludvig flörtade med Malin. Men  inanför allt kände jag igen mig. Jag var Malin och Adam och Mogge var Ludvig. Jag tänkte tillbaka medans jag stod där.


Jag såg ett par mörkbruna ögon som kollade rakt in i mig. Ett par starka armar som höll om mig. Men det var då, inte nu. Jag blinkade till igen och öppnade ögonen, men itsället stod jag i saltvattnet vid stranden och kysste Mogges läppar.

***

Jag kände hur någon puttade till mig och jag vaknade tillbaka till verkligheten. " Är du okej?" Jag kände hur Jonas la sin hand på min axel. Jag tog ett djupt andetag och återvände till verkligheten. " Jadå " Sa jag och log. " Ni 2 tjejer är bra på dagdrömma ni" Sa Ludvig knuffade till Malin som stod bredvid.


Hmm..? Har hon inte kommit över Adam än? Kommer det bli Mogge , Adam? Eller kanske nån kille i Dalarna?

Kommentera så skriver jag nog ett nytt inlägg i morgon!
puuss

svar till steffie

2011-05-23 @ 07:58:17

tog det i ett videoinlägg, för er som vill veta vad som händer med mogge och Adam så kan ni kolla på det,
puuuss

del 27

2011-05-22 @ 20:42:23

" Jaha så ni är bara här på semester. ? " Frågade den andra. " Jag är men inte Fanny hon flyttade hit idag jag ska bara vara här i 2 veckor. " Sa Malin och log mot mig. " Jaha fan vad najs att vi får en snygg tjej i området, eller bor du här nånstans?" Frågade den i ljusbrunt hår. Jag kände hur jag mitt leende blev större och jag tror inte det bara var jag som märkte det.
*Fannys perspektiv *

" Jag bor där " Sa jag och pekade mot det ljusblåa lilla huset. Jag såg hur killarna kollade på varandra och log. " Jaså då är vi grannar " Sa den med ljusbrunt hår och gick fram till mig och skakade min hand. " jag heter Jonas, är 15 år alltså 96;a och bor i huset tvärs över. Jag började skratta för det var så sjukt töntigt men svarade ändå . " Jag heter Fanny, är 14 år alltså 97;a ett år yngre än dig. " Han log mot mig. " Trevligt även fast jag redan visste att du hette Fanny , men det är bra med en påminnelse " Sa han. Jag hörde hur Malin och den blonda killen började skratta.
" Men vad heter du då? " Frågade Malin den blonda killen. Han kollade på Jonas som gav honom en nick som nog var ett " Okej " tecken. Han gick fram till Malin och tog hennes hand. " Jag heter Ludvig och är 97;a precis som din kompis alltså 14 år. Även fast du inte bor här eller ska flytta hit så kan det vara trevligt att veta vart jag bor ellerhur? Jag bor i det röda huset där borta " Sa han och pekade på ett rött tegelhus lite längre bort. Jag kollade på huset. Malin kollade och jag nickade mot henne precis så som de hade gjort.
" Jag heter Malin, är 97;a precis som dej och bor i stockholm " alla 4 började skratta och det gjorde vi nog ett bra tag.
- Okej men vad ska ni hitta på då? frågade Jonas.
- Vet inte riktigt vi tänkte bara gå ut och kolla lite, ni då? Svarade jag. Innan Jonas hann säga något tog Ludvig ordet.
- Vi tänkte bada , vill ni hänga på? Jag tänkte precis säga att jag inte orkade och att vi inte hade några badkläder men Malin kände inte likadant.
- Visst kan vi det fast vi har inga badkläder. Sa Malin , medans jag små suckade. Jag visste redan vad svaret skulle bli.
- Det är ju bara att bada med kläderna ? Sa Jonas. Jag blev chockad över svaret. I stockholm hade de sagt att vi kunde bada nakna eller i underkläderna men för Jonas verkade det som att det var mer än självklart att vi skulle ha kläderna på. Jag vet inte varför jag blev så glad men jag kunde inte sluta le.
- Visst , men är det långt dit? frågade jag och kollade mig lite omkring för att kolla om det var nån sjö i närheten.
- Alltså vi var på väg hem till Jonas för att bada i hans pool men så såg vi er och ah vi kan ju inte riktigt bara strunta i 2 skitsnygga tjejer ellerhur?
- Nä precis, Men ska vi gå då ?

kommentera så skriver jag ett till i morgon

ursäkta om bloggen ser cp ut

2011-05-22 @ 18:15:40

men den är under renovering.

ska fixa bloggen idag.

2011-05-22 @ 18:10:23

ny design , texstil kanske header och sånt. Ska satsa mer på den här ska fixa så det blir ett inlägg varanan dag , mer spänning och kärlek , låter bra va?` men finns det nåt mer ni vill läsa om? kommentera det då , det blir lättare för mig att skriva !
puss

del 26

2011-05-20 @ 22:51:19

Malin , Adam och Mogge hade dragit för ett tag sen. De skulle till stranden, men jag hade sagt att jag inte mådde så bra. Det var ju delvis sant, dock satt jag bara på sägen stirrade på kläderna jag lagt fram på golvet, om minde än en månad skulle jag flytta, visst kanske inte så långt men tillräckligt långt för att förlora min bästavän och mina 2 killar om man nu kan säga så.Malin , Adam och Mogge hade dragit för ett tag sen. De skulle till stranden, men jag hade sagt att jag inte mådde så bra. Det var ju delvis sant, dock satt jag bara på sägen stirrade på kläderna jag lagt fram på golvet, om minde än en månad skulle jag flytta, visst kanske inte så långt men tillräckligt långt för att förlora min bästavän och mina 2 killar om man nu kan säga så.
Malin , Adam och Mogge hade dragit för ett tag sen. De skulle till stranden, men jag hade sagt att jag inte mådde så bra. Det var ju delvis sant, dock satt jag bara på sägen stirrade på kläderna jag lagt fram på golvet, om minde än en månad skulle jag flytta, visst kanske inte så långt men tillräckligt långt för att förlora min bästavän och mina 2 killar om man nu kan säga så.
bilden ska föreställa dalarna eller ja dock är det inte där hon bor.

* 3 och en halv vecka senare ( fannys perspekiv )  *
Jag satt i bilden , allt var packat precis allt. Mitt förra hus var tomt och allt var i denna bil. Det ända bra var att Malin hade fixat så hon kunde bo hos mig i Dalarna i 2 veckor nu innan skolan började. Så nu satt vi i bilen, jag såg mitt gamla hem försvinna bakom mig. Alla minnen och allt, jag lämnade det bakom mig. " Föresten när sa du hejdå till Mogge och Adam ? " frågade Malin mig när vi had åkt en bit. " jag träffade Adam och Mogge samtidigt i förgår och sa hejdå. Vadåra?" Svarade jag. " Nej bara undrade för jag sa inte hejdå till dem men dock kommer jag tillbaka. " Sa hon och jag såg hur hon genast hade ångrat vad hon sagt. " Gud förlåt det var inte så jag menade utan alltså jag menade självklart kanske du kommer tillbaka men alltså jag kommer ju om 2 veckor eller ja du förstår?" Sa hon och stammade. " Ja jag förstår det är okej. " Sa jag och till min förvåning var det faktsikt okej , jag brydde mig knappt. Kanske var det för att jag vet att jag skulle kunna komma tillbaka om jag ville, jag kunde bo hos Malin i nån vecka och så. " Okej bra , men vet du om det finns nån stad där eller centrum med snygga killar? " Jag tänkte efter, jag hade googlat lite och det låg nåt centrum eller så där om jag minns rätt. " Jo jag tror det" Sa jag lite osäkert. " Bra med då packar vi upp snabbt och sen drar vi ut? för klockan är typ bara 4 när vi kommer fram och kolla vad fint väder det är?" Sa hon och log. Inte förens då kom jag på att det fanns en sjö eller nåt sånt där vid centrumet " jag tror faktiskt det finns en sjö där också " sa jag och jag såg hur malins leende blev större. " bra då säger vi så? " sa hon. " visst visst. "
***

vi hade precis kommit in i rummet, vi slängde in väskorna och tog upp sminket vi fixade oss snabbt och bytte kläder. Sen sprang vi ut mot det hållet vi hade sett killarna gått åt. Vi hade suttit i bilen och åkt förbi ett par killar som hade stirrat rakt in i bilen och jag ska inte ljuga de var sjukt snygga.
" Akta fanny!" Jag hörde Malin skrika och stannade precis innan övergångstället innan bilen han åka på mig. " Seriöst hur många gånger tänker du bli påkörd i sommar?" Frågade Malin " En gång till för då när jag vaknar kanske vi ska flytta tillbaka " Sa jag och smålog. Precis när Malin skulle säga hör vi hur en kille bakom oss börjar snacka med oss. " Jaså så du heter Fanny? Vad heter den andra? " Sa en halv mörk röst, jag kollade på Malin och sen vände vi oss och såg att det var de 2 skitsnygga killarna som vi hade sett vid bilen. " Jag heter Malin. " Sa malin och gick fram och skakade hand med den blonda killen som hade frågat vad hon hette , jag förstod att hon drev men det såg så sjukt kul ut så att jag började skratta. Jag såg då hur den andra killen med ljusbrunt hår kollade lite konstigt på mig. Jag slutade genast skratta och blev tyst. " Ni är inte här ifrån va? " Frågade killen med ljusbrunt hår. " Nej vi kommer från stockholm?" Sa jag snabbt innan Malin hann svara. " Jaha så ni är bara här på semester. ? " Frågade den andra. " Jag är men inte Fanny hon flyttade hit idag jag ska bara vara här i 2 veckor. " Sa Malin och log mot mig. " Jaha fan vad najs att vi får en snygg tjej i området, eller bor du här nånstans?" Frågade den i ljusbrunt hår. Jag kände hur jag mitt leende blev större och jag tror inte det bara var jag som märkte det.

Gjorde ett långt kapitel åt er idag , så jag vet inte om jag skriver mer ikväll vi får se ;) Kommer mer under helgen om ni kommenterar mycket!

Inte kul

2011-05-19 @ 07:23:50

gjorde den här bloggen för jag ville ha nåt eget , och bara skirva. Visst kan adnra också skriva men har hittat fler andra såna här bloggar men samma bilder samma handlig samma namn och så. tycker själv inte det är kul. Kanske slutar med det här nu för det är så många som härmar mig hah.

del 25

2011-05-17 @ 22:38:05

" Sa Mogge och la armarna i kors. Jag fick panik, vad skulle hända nu. Vi var itt ute i skogen och både Mogge och Adam hade visat varsin sida av sig själva som jag aldrig sett innan, skulle jag ringa nån ? eller gå, försöka stoppa dem. Jag hade ingen aning..


Precis när jag trodde Adam eller Mogge typ skulle börja slåss backade Mogge ett steg.
" Okej förlåt kom nu du behöver komma in i värmen." Sa han och blinkade med ögat som han alltid brukade göra. " eh.. Ja tack typ. Men kan jag låna din mobil?"
Mogge kastade mobilen till Adam och efter ett massa olika samtal med poliser och sin mamma så kom Adam över till mig. Mogge var också hos mig , det hade han varit hela dagen. Dock visste jag inte längre om jag gillade det.
***
Vi satt i köket och Malin hade också kommit över så vi 4 satt där och åt någon kladdkaka vi alla fyra hade bakat. Om man hade sett oss kanske man hade trott att vi Malin var tillsammans med nån av Adam och Mogge och jag med den andra. Men nu var det ju inte precis så det var, båda killarna hade på sitt sätt bevisat att det gillade mig. Det kändes som att jag var med i Twilight. Dock visste jag inte vem av dem som var Edward och vem som var Jacob, med tanke på att jag verkligen inte kunde fatta vem av dem 2 som var den " rätta " men ändå kanske var ingen av dem det.
" Fanny hallå?" Fanny skrek i mitt öra och vifta handen framför mitt ansikte.
" va ja , eller vad är det? " frågade jag och undrade vad jag missat.
" när är det du flyttar ? " Frågade Adam tyst. Jag fick en klump i magen och gick mot kalendern och kollade på datumet. Jag blev själv väldigt chockad när jag såg att det bara var 3 och en halv vecka kvar. " Om 3 och en halv vecka " Sa jag och tittade ner i golvet.
***
Malin , Adam och Mogge hade dragit för ett tag sen. De skulle till stranden, men jag hade sagt att jag inte mådde så bra. Det var ju delvis sant, dock satt jag bara på sägen stirrade på kläderna jag lagt fram på golvet, om minde än en månad skulle jag flytta, visst kanske inte så långt men tillräckligt långt för att förlora min bästavän och mina 2 killar om man nu kan säga så.

thahah tråkig del , men måste sprida ut det lite så ja de är därför ;)

puss ♥

del 24

2011-05-12 @ 21:41:45

" Ja då har du bara mig " Sa jag och försökte lätta på stämningen men när jag kollade på fanny förstod jag att det kanske inte var rätt tillfälle. " Men du jag skojade bara, men vi hittar honom levande jag lovar , seriöst har du sett hans kropp? Han klarar allt. " Sa jag och kramade henne hårt.
tänk er att det här är Adam typ...


*mogges perpektiv. *

Okej jag kanske låter gay nu , men har ni sett typ twilight fimen typ 2:an och 3:an? när Jacob och bella kysser varandra? Aja Edward förstör ju alltid för Jacob. Ja jag är tönt som vet allt det här men aja, Adam är som Edward jag lovar. För precis när Fanny skulle kyssa mig så kommer han , helt seriöst var det inte han som var spårlöst försvunnen? För självklart så glömmer Fanny mig och springer rakt in i Adams famn.
*Fannys perspektiv.*

Jag känner hur någon stirrar mig rätt in i ryggen när Mogge håller om mig, så jag var tvugen att vända mig och då såg jag honom, ADAAAAAAAAAAM!!! Jag springer rakt in i hans famn. Han tog ett hårt grepp om mig och höpp mig hårt. " varfan har du varit ?" sa jag med darrande röst, hans kläder var helt söndriga och hans ansikte var svart av smuts. " Jag tog en lång promenad. " Sa han och log. Precis då hör jag Mogges röst. " Jasså , nästa gång kan du svara på mobilen, för just nu är polisen ute och letar efter dig, de kanske också vill gå med dig på din pomenad?" sa han och gjorde en blick mot Adam som jag aldrig sett förut. " Men seriöst Mogge vad är ditt problem. ?" Sa Adam och släppte greppet mot mig och gick mot Mogge. " Just nu är mitt problem dig. " Sa Mogge och la armarna i kors. Jag fick panik, vad skulle hända nu. Vi var itt ute i skogen och både Mogge och Adam hade visat varsin sida av sig själva som jag aldrig sett innan, skulle jag ringa nån ? eller gå, försöka stoppa dem. Jag hade ingen aning..

Bra uppdate va? ;) kommer nog en ny del på söndag också om ni KOMMENTERAR ! )

del 23

2011-05-11 @ 11:09:26

jag la på och ringde upp Mogge. " Tack för att du väckte mig " hörde jag en trött röst säga. " MOGGE !! ADAM ÄR BORTA ! " Jag skrek så högt att jag tror hela huset hade vaknade. " Vadfan ? vad snackar du om? " Sa han och  var genast vaken. " Ja men alltså hans mamma ringde och nu är polisen ute och letar efter honom. " Stammade jag men jag hann inte längre, " du jag kommer över så går vi ut och letar efter honom. "
*Adams perspektiv*

Jag vaknade av att törsten hade blivit värre. Jag var medveten om att jag måste ha somnat även fast jag var så rädd att mina ben sakade. Jag visste inte vilka de som hade jagat mig i skogen var men jag hade känt på mig att de inte kom här ifrån. Jag tog upp mobilen för att se om jag hade fått någon teckning, men det fanns ingen plupp. Jag reste mig upp och började gå, jag visste inte om de från igår vad kvar i skogen någonstans , men hur som helst måste jag ändå gå tillbaka från där jag kom ifrån. Jag började gå tillbaka, tyst och försiktigt. Egentligen visste jag knappt vad som hade hänt igår, jag förstår ju att de som jagade mig inte precis var snälla men ändå varför började jag springa i första hand?
*Mogges perspektiv. *

Helt seriöst tror jag Adam fakade allt ihop, han var säkert hos någon kompis och hade det chill. Det ända han ville var att Fanny skulle bli orolig och göra vad som helst för att få honom tillbaka, det är typiskt Adam. Men för Fannys skull så gick jag över mitt i natten för att leta efter bögen.
***
Vi hade letat hela natten och mogronen och det kändes mer osanoligt att allt var en bluff. Adam skulle fått dålig samvete för ungefär 8 timmar sen och stuckit hem. Men nu... Inga spår. Jag tog upp mobilen och försökte ringa igen, men jag kom inte fram. Precis som förut, jag såg hur fanny kollade på mig med tårar i ögonen. " tänk om han är död " sa hon med darrig röst. " Ja då har du bara mig " Sa jag och försökte lätta på stämningen men när jag kollade på fanny förstod jag att det kanske inte var rätt tillfälle. " Men du jag skojade bara, men vi hittar honom levande jag lovar , seriöst har du sett hans kropp? Han klarar allt. " Sa jag och kramade henne hårt.

Segt jag vet , men det kommer komma en del varje onsdag , ibland kanske nån mer dag i veckan så ja kommentera så blir det mer inlägg! ;) Om jag får mer än 15 kommentarer på den här får ni en ny del inom nästa onsdag + en på Onsdag !

Puss♥

Del 22

2011-05-04 @ 22:12:00

Inte förens jag slängt cykeln i marken såg jag vart jag var. Det var typ nån grillfest med några tjejer, en av dem såg ut som Frida så jag gick mot dem. " vafan der är väll lika bra att hänka på " tänke jag och gick fram till dem...
Men när jag väl såg vilka det var så ville jag bara tillbaka...
*Adams perspektiv.*
Det jag inte hade märkt var att mina ögon hade fått så mycket tårar i mig så att jag inte såg ordentligt. Men nu när jag blinkade och lät tårarna falla ner så såg jag allt klart. Det var verkligen inte Frida, Det var några killar och tjejer i kanske 20 års åldern. Jag hade aldrig sett dem förut men nu när jag såg dem fick jag rysningar i hela kroppen. Så jag tog min cykel och började cykla in mot skogen men tanke på att några hade kommit bakom mig. Det var då jag hörde hur någon roppade bakom mig. " Hallå grabben har sett oss, ta honom!" Fotsteg kom närmare och jag började tampa snabbare på pedalerna. Men jag hörde hur fotsteg kom närmare. Jag kollade bakåt och såg mins 13 personer springa efter mig. Jag ändrade växeln och cyklade snabbare än någonsin, jag hörde hur fotstegen började sakta av och belv svagare och svagare. Men jag vågade inte luta cykla, jag tror jag cyklade i minst en halv timme tills innan jag vågade sakta av. Det var då jag kände hur törstig jag var, jag kollade mig omkring och såg då att jag var någonstans som jag inte hade någon aning om. Det var blåa blommor överallt och massa träd. Inget annat, inget hus inget djur eller något. Jag tog upp mobilen för att försöka få tag på någon men inget blev bättre när jag märkte att det inte fanns någon teckning. Jag kände hur jag greps av panik, svetten började rinna i min panna.
*Fannys perspektiv. *

Jag hörde hur mobilen började ringa och svarade.
- Ja det är Fanny , sa jag lågt med tanke på att jag inte visste vem det var som ringde.
- Hej Fanny har du sett Adam ? Han har inte kommit hem ännu. Jag hörde vem det var , Adams mamma.
- Ja jag såg honom under dagen men inget sen under kvällen, har inte kommit hem än ? klockan är ju 23.00? Sa jag nervöst. Var kunde han vara?
- Jag vet , vi har ring polisen de är ute och letar, men du kan väll höra av dig om du hör nåt av honom, sa hon.
- Ja det ska jag göra hejdå!
jag la på och ringde upp Mogge. " Tack för att du väckte mig " hörde jag en trött röst säga. " MOGGE !! ADAM ÄR BORTA ! " Jag skrek så högt att jag tror hela huset hade vaknade. " Vadfan ? vad snackar du om? " Sa han och  var genast vaken. " Ja men alltså hans mamma ringde och nu är polisen ute och letar efter honom. " Stammade jag men jag hann inte längre, " du jag kommer över så går vi ut och letar efter honom. "

vet att uppdaten suger, men det kommer komma ett kapitel minst en gång i veckan nu :D

Puss