.

Hoppa till: Content | Sidebar | Footer

Åker bort i en vecka

2011-03-26 @ 21:48:10

kommer skriva där men har inget internet så delarna kommer upp om en vecka när jag kommer hem då!
kämpar med att skriva åt er ;)

DEL 11

2011-03-23 @ 19:48:21

Jag tog mobilen och ringde Fanny skulle fråga om hon ville följa med till fetsen. Men istället för att svara tryckte hon på upptaget , jag prövade igen, samma sak.

*Fannys perspektiv.*

Han ringde en tredje gång, men jag kunde bara inte svara, jag orkade inte. Jag lät mobilen ringa klart. Jag förstod att han skulle fråga om vi kunde ses ikväll, visst ville jag det men Mogge hade frågat om jag ville hänga med på en fest hos någon som hette Klara jag kände inte henne men Mogge hade sagt att hennes fester brukar vara grymma så jag ville inte säga nej.

Jag kunde ju fråga om han ville följa med men jag kände knappt Klara så jag kunde ju inte precis ta med någon till en fest hos någon jag inte kände.

 

***

 

Jag hörde hur min mobil ringde igen, jag orkade inte ens kolla vem det var jag förstod att det var Adam, seriöst kunde han sluta snart? Det hade gått ungefär 2 timmar och mobilen hade ring typ 12 gånger.

Precis efter att det sluta ringa på min mobil ringde hem telefonen, jag sprang ner till köket och svarade.

 

-      Hej det är Fanny.

-      Chena Fanny är mobilen borta eller? Jag kände igen rösten, det var Mogge. Hur fan hade han fått tag i mitt nummer.

-      Hehe nej den är på ljudlöst, hur fick du mitt hem nummer? Okejokej jag ljög men vad skulle jag säga, Nej jag trodde det var Adam som ringde så jag ville inte svara, No way!

-      Aha okej har ringt dig typ 10 gånger. Säg inte att jag är desperat jag bara undrar om du skulle hänga med till Klara för jag ska dra om typ 30 minuter och om vi ska dit tillsammans ska du fan vara klar snart haha! så jag sökte upp ditt hem nummer på hitta.se Sa han och skrattade.

-      VAAAAAAA!? 30 minuter vad fan är klockan? Det kändes som typ 2 timmar sen jag gick upp och nu skulle vi typ dra och jag hade fortfarande på mig mjukisbyxor på mig.

-      Haha chilla klockan är bara 15.30 vi ska vara där 18.00 men jag undrade om du ville hitta på något innan.? SKIT vad skulle jag säga? Klart jag ville men även om jag inte varit med om en sån här situation så skulle det alltid komma fram att jag varit med honom och det är det sista jag ville.

-      Eh asså jag kan typ inte men vi ses ju ikväll, vart ska vi mötas innan vi drar dit? Sa jag nervöst.

-      Jag hade hoppats på att du hade sagt att vi kunde ses, för jag står utanför ditt hus nu. Fan! Jag sprang till fönstret och ja där stod han.

-      Du känns faktiskt som en stalker. Sa jag och skrattade, jag hörde hu han också skrattade.

-      Får jag komma in? Frågade han. Seriöst jag fick panik jag såg ut som jag vet inte vad helt sjukt ful i alla fall!

-      Menmen jag är inte iordning, stammade jag.

-      Du är fin ändå, fan jag skulle nog inte sagt det. Sa han tyst.

 

*ADAMS PERSPEKTIV*

 

Jag prövade att ringa en 3;dje gång men inget svar så jag gav upp. Det var ingen mening att försöka igen i alla fall inte nu.


en kort del men nästa del är nästan klar men jag ville sprida ut det lite. ;)

del 10

2011-03-22 @ 19:49:01

Varför var det här så svårt det skulle egentligen vara helt självklart att det skulle vara jag & Mogge tänkte jag. NEJ VAFAN? JAG MENAR JAG OCH ADAM! Hur kunde jag tagit fel på mina egna tankar. Det var väll ändå självklart att det skulle vara Adam. Eller?

 

*Adams perspektiv*

Jag tände lampan igen kollade på klockan det var 4 på natten och jag kunde seriöst inte sova. Så jag gick in på datan. Självklart var det typ ingen inne så jag gick in på Fannys facebook profile och bläddra igenom den. Jag hittade sen en läkning hennes blogg. ”har du någonsin känt att livet aldrig kan tillåta ens liv att vara perfekt. Att det alltid måste komma något i vägen. Något som förstör allt så livet blir lika komplicerat som det var innan det började vända” Jag förstod inte riktigt vad hon menade. Inte den bästa svenskan precis. Synd ville väldigt gärna ha en pluggis  som flickvän som bara brydde sig om skolan , eller inte.

Jag läste vidare i bloggen det stod inte så mycket intressant. Helt ärligt vad gillar folk med att blogga? Dom skriver typ bara ” tjatja bloggen idag har jag typ öhh varit med kompisar hejdå” Haha jättekul verkligen. Jag stängde ner datorn och gjorde ett nytt försök med att somna.

 

Morgonen efter.

Jag vaknade av att sol sken in i mitt rum jag hade helt glömt bort att dra ner rullgardinerna. Jag kollade på klockan, den var 8.00 jag skulle ändå inte kunna somna om så jag gick upp till köket och åt frukost. Jag kollade på mobilen, Fanny hade inte sms-at sen vi kom hem från grillfesten.  Visst hade den varit helt okej dock var Mogge lite överdriven. Jag vet att han bara drev men ändå på det sättet han kollade på henne.  Så hade han inte kollat på någon tjej förut. ” nej Adam det är jag & fanny.” tänkte jag för mig själv.

***

Jag satte mig vid datorn och loggade in på facebook. Inte så mycket som händer nu för tiden. Alla statusar hade ungefär samma text ” Yees sommar lov” eller något liknande. Plötsligt kom ett chattfönster upp. Det förvånade mig att det var från Klara vi hade gått i samma klass hela vägen från 6;års och det gör vi fortfarande dock pratar vi knappt med varandra.

 

Klara : Hej härligt med sommarlov ellerhur? ;)

Jag : Chena , aråh det är najs.

Klara : Men du har fest ikväll känner du för att komma?

Jag : aråh villka ska dit ?

Klara : typ Mogge , Sarah , Lisa , Rikard , Manda , Erik och massa du inte känner.

Jag : ah men jag kommer nog. Kan jag ta med en kompis typ?

Klara : aråh , ska gå puss!

 

Jag tog mobilen och ringde Fanny skulle fråga om hon ville följa med till fetsen. Men istället för att svara tryckte hon på upptaget , jag prövade igen, samma sak.


varför trycker hon på upptaget? hmmmm . vill ni ha nästa del? KOMMENTERA !


Glöööömt!

2011-03-20 @ 17:33:40

har inte hunnit skriva förlåt. Kommer en ny del på tisdag eller i morgon !
"

Ni får kommentera mer

2011-03-16 @ 21:15:46

Blir inte lika kul annars...

DEL 9

2011-03-16 @ 19:37:36

*fannys perspektiv*

På mindre än en vecka har mitt liv förändrats på bara några dagar har jag blivit den tjejen jag aldrig vågat vara förut. Den jag alltid velat vara. Mitt liv är perfekt tänkte jag när jag stod där med Adam vid grillen med alla andra. Alla hans kompisar var trevliga och tjejerna var supersnälla! Vi hade hög musik på och alla sjöng, skrattade osv.. Även jag. Jag som aldrig förut ens vågat prata med någon typ. Allt var perfekt tills någon annan kille kom in. ”Sorry att jag är sen dudes…. ” han kom inte längre tills han mötte min blick ” men oj jävlar vilken brud snälla säg att hon är ny i gänget och ingen jävlans tjej!” Sa han oh skrattade. Jag såg hur Adams stelnade till men ändå kunde jag inte hålla mig från att le. ” Mogge ge dej du förstår väll själv att en sån här snygg tjej inte är ledig?” Sa Adam och blinkade åt mig han hade slappnat av. Det gjorde mig också lugnare. ”Fan ta dig Adam!.. Men vad heter du då?” sa han och kollade på mig med hans stora blåa ögon.” Fanny” Sa jag medans jag granskade hans kropp precis som jag gjort med Adam första gången jag träffade honom. Tillskillnad från Adam var Mogge svart hårig med knallblåa stora ögon. Han var lång och smal men muskler precis som Adam det hade han. Han hade ett vitt tajt linne och ett par badbyxor och blött lite lockigt hår. ”Aha Fanny, om du någon gång skulle tröttna på denne snygga Adams som du står bredvid just nu kan du ju alltid be honom om mitt nummer, Adam du har kvar det va?” sa han och skrattade. Jag förstod att dem stod varandra nära och kunde skämta om det. Men själv tyckte jag inte det var något speciellt kul.

***

”har du någonsin känt att livet aldrig kan tillåta ens liv att vara perfekt. Att det alltid måste komma något i vägen. Något som förstör allt så livet blir lika komplicerat som det var innan det började vända” Jag skrev det som sista inlägg på min blogg innan jag la mig. Först skulle jag ha skrivit de på facebook men jag hade både Adam &  Mogge som vän där så båda 2 skulle ha fattat. Ingen av de 2 läser min blogg så jag visste att det skulle vara safe. Jag loggade in en sista gång på facebook kollade runt lite och skulle precis lågga ut så poppade det upp en chattfönster och självklart var det från Mogge. ” chobrä Fanny! ;) ” jag kunde inte logga ut nu. Jag förstod verkligen inget om det hade varit Adam hade jag bara sagt att jag skulle lägga mig men nu när det var Mogge gick det inte. ” tja ;)” svarade jag honom.

”vad gör du då?!”

”inte mycket tråkar oh så. Själv?”

”nja samma.. Najs kväll det var idag.. Sorry om jag flirta lite. Brukar driva med Adam lixom så tro inget anat ;)”

Jag stelnade till. Vad menade han med ” så tro inget anat”. NEJ FANNY SLUTA tänkte jag för mig själv. Jag gillar Adam inte Mogge eller hur? Plötsligt var det inte lika självklart längre.

*Mogges perspektiv*

Det var inte meningen att skriva till Fanny. Jag vet att hon typ är tillsammans med Adam. Så jag skrev det jag egentligen aldrig skulle velat skriva ” nja samma.. Najs kväll det var idag.. Sorry om jag flirta lite. Brukar driva med Adam lixom så tro inget anat ;)”

Det hade tagit ett tag innan hon hade svarat. ” hehe nej jag förstår det är ju Adam & jag ändå lite synd hade varit kul om någon hade tyckt jag var snygg hahah ;)” Jag log för mig själv. ”ändå lite synd” hade hon skrivit. Dock hade hon skrivit att det var hon & Adam. Men ändå verkade det inte helt självklart. Jag menar hur länge har de känt varandra. Typ 3 dagar? Precis jag kanske ändå hade en liten chans? NEJ ADAM!? Vad gör jag? Måste sluta nu det är Fanny & Adam inte jag & Fanny.

*Fannys perspektiv*

 

”ja synd att jag inte hade träffat dej innan Adam.” jag satt hela kvällen skrollade igenom Adams bilder , sen Mogges. Varför var det här så svårt det skulle egentligen vara helt självklart att det skulle vara jag & Mogge tänkte jag. NEJ VAFAN? JAG MENAR JAG OCH ADAM! Hur kunde jag tagit fel på mina egna tankar. Det var väll ändå självklart att det skulle vara Adam. Eller?


Vadå Mogge? hummm vad händer i nääästa deeeeeel? vill ni veta ? isåfall kommentera ! :D så kommer det ett på Fredag eller i morgon :D

Del 9 kommer ikväll

2011-03-16 @ 18:08:46

Eller i morgon :DDD ska börja uppdatera 3 kapitel i veckan eller mer ;)  Men ni måste säga vad ni vill ha mer av , får panik att den bara blir sämre & sämre ;oooooo

Del 8

2011-03-14 @ 21:40:44

Det är så typiskt mig att stressa mig & sen när jag är klar har jag en timme kvar. Så jag bestämde mig för att gå istället så det skulle ta lite längre tid. Jag tog upp mobilen & kollade på klockan. Fan en halv timme kvar & jag hade kanske 1 minut kvar att gå. Åh jag lovar att Fanny sitter hemma och inte ens vill ses medans jag typ inte kan vänta tills jag får träffa henne.

***

Jag kollade på klockan igen, var fan var hon? Vi skulle ha träffats för 5 minuter sen. Okej det kanske inte var så mycket försenat det kunde lika gärna vara bussen som var sen men det kändes ändå som att hon faktiskt hade helt glömt bort att vi skulle ses. Så jag sms-ade henne ” ey! Du skulle med till grillfesten va?”  Jag kollade igenom det igen & blev nöjd med det jag hade skrivit. Jag lät inte för desperat eller..?

Jag fick snabbt ett svar. ”Jadå! Sitter på bussen, den är bara lite trög av sig är där om 3 minuter!” yees! Tänkte jag för mig själv, hon kommer, hon ville med! Jag satt & väntade i 5 minuter tills jag såg henne. Hon var snyggare än igår. Hon hade hennes blonda hår i en ganska sned bena och lite puffigt och ljusrosa läppglans. ”tjena” sa hon och kramade henne. Jag svarade henne med en kyss. ”hejhej” svarade jag henne efter. ”ska vi dra?” frågade hon. ”aråh ska bara fixa en sak först kom.” jag skulle göra det som David lärt mig. Han sa alltid att det var det bästa sättet att få reda på om en tjej rökte.

***

Jag tog med henne till Statoil so låg precis utanför centrum. ”du jag ska bara köpa ett packet cigg vill du ha?” Jag såg hur hennes min förändrades.  ”nej asså det är lugnt jag röker inte ” svarade hon nervöst. ”Okej men vänta här utanför så kommer jag snart.” sa jag & gick in, istället för att köpa riktiga cigg köpte jag en choklad cigaretter. När jag kom ut igen såg hon ganska chockad ut som att hon bara ville gå hem igen det var då jag ” satte råttan i fällan” som David alltid sa, jag förstår faktiskt fortfarande inte vad det betyder men det låter bra så jag kör på det. ”Är du säker på att du inte vill ha?” sa jag & tog upp paketen som ser riktigt äkta ut.” Nej tack.” sa hon surt. Då öppnade jag paketet och tog upp en choklad cigg och åt upp den. ” nehäpp skyll dig själv då.” sa jag & flinade. Då började hon skratta och öppnade munnen ”hehe jag kan nog ta en ändå. Om det är okej?” Jag skrattade också och tog upp en och gav henne. ”Visst!”


inte den bästa delen men måste ju lixom sprida ut det lite ,men var det okej? vill ni ha mer kärlek ? eller kanske humor ? eller med av  någon annas perspektiv?

KOMMENTERA NU! annars blir de inget mer ;)

DEL 7

2011-03-10 @ 21:10:37

DEL 7 - Adam & Fannys perspektiv.

*Adams perspektiv*

Vafan gjorde jag? Skickad ” ok puss ” det var inte ens i närheten av okej. Fredrik hade skrikit i telefonen. ”VAFAN! Är du dum eller? Jag & Malin bråkar ju som fan ALDIRG” hade han skrikit. Jag skulle precis skriva att det tydligen inte gick nu men så fick jag ett mess av Fanny ”Malin hänger inte med, puss” Jag blev lättad.” okej, men hänger du med då? Puss ” skickat. Det dröjde innan jag fick ett svar men tillslut vibrerade mobilen. ”ah okej ska jag komma till dej först eller?” Jag kände hur jag fick ett leende för första gången sen David dog. Jag svarade snabbt ” du kan möta mig i centrum vid 3 tiden? ”  Fick snabbt ett svar ” okej då ses vi snart då puss” jag han inte svara jag sprang in i badrummet & satte på duschen.

*Fannys perspektiv *

Jag kollade på klockan, den var 12.00 om 3 timmar skulle jag träffa Adam jag kunde knappt förstå det. Jag sa hejdå till Malin & gick hem.

***

Jag hade helt glömt bort att jag hade färgat mitt hår blont så när jag gick upp till mamma och sa hej förstod jag först inte varför hon såg så chockad ut till hon började öppna munnen ” FANNY! Vad har du gjort med ditt hår? Du som var så fin i brunett!” Hon lät inte sur som jag trodde hon skulle bli. Så jag svarade lugnt tillbaka ” Mamma jag har varit brunett hela mitt liv jag ville prova på något nytt & jag trivs i det här. Men jag ska träffa Adam snart så måste fixa mig nu ” Mamma såg lite besviken ut när hon skulle svara mig ” Ska du inte vara hemma något under lovet nu?” jag suckade och svarade medans jag gick in i mitt rum ” Mamma lovet har precis börjat låt mig njuta lite” Jag öppnade min garderob. Jag rotade runt i typ en timme innan jag hittade kläder som var okej. Det slutade med ett rosa linne med ett vit band runt midjan från Thailand & vita tajta jeans. Jag klädde på mig & gick in i köket. Jag kollade på klockan, FAN! Hur kunde den redan blivit 2? Jag sprang in i badrummet sminkade mig med det lilla jag hade och kollade bussarna, det gick en om 20 minuter den skulle bli perfekt. Nu var det bara håret kvar att fixa! Jag satt i en kvar tills jag fick till det perfekt. Jag sprang tills busshållplatsen och hann precis.

 


Inte så långt , men vad tycker ni ? :)

I MORGON KOMMER DEL 7 !

2011-03-10 @ 19:58:04

del 7

2011-03-08 @ 06:46:22

Kommer  snart har jätte mycket som händer nu så tar en pause med att skriva kommer nog del 7 på Fredag eller så ;)
Puss

ALLA LÄSER!

2011-03-01 @ 09:33:31

Ska till Gesunda med Bästvän i morgon så kommer inte kunna skriva kommer hem på Söndag så på Måndag kommer nog en ny del kom tillbaka då! :D