.

Hoppa till: Content | Sidebar | Footer

del 6 - Malins perpektiv ( kompisen då )

2011-02-28 @ 08:53:48

Det är en as kort del med tanke på att det är Malins perpektiv så var berädda på de! ;)

Det var ju inte precis meningen att få ett damp utbrott och skrika rakt ut, men jag blev så irriterad. Men om det var hon som han hade strulat med Fredrik förra helgen så är hon fan död. Inte för att vi precis var tillsammans men ändå vi hade varit på ”G” i typ 3 månader och sen förra helgen hade han strulat med någon random tjej på en fest hos Markus. Men vafan? Fanny? Nej det är ju helt sjukt hon satt säkert och plugga hela helgen. Jag tänkte precis fråga men det var som om hon typ kunde läsa mina tankar. ”Malin jag vet inte ens vem det är, jag är kompis med hans kompis.” svarade hon. Fan det var sant jag kunde se när Fanny ljuger och nu var det sanning. ”Oj förlåt att jag fick damp, det var bara det att…” jag hann inte berätta klart innan hon svarade ”nej men det är okej” Det kändes skönt att Fanny alltid förlåter än. Men om jag fortsätter såhär kommer hon lämna mig igen. Så jag satte mig ner lugnt och kramade henne. ”tack” viskade jag i hennes öra.


as kort jag vet, men vad tycker ni? Vill ni ha mer ur Malins perspektiv? Ja eller Nej? Kommentrea :D

Del 5 - Fannys perspektiv !

2011-02-27 @ 08:38:14

Vi stod där i köket, Adam och Jag. Det var helt perfekt, helt underbart! Tills hans mobil förstörde allting. Adams mobil hade ringt så han hade gått in på toan och svarat ” ey dude vad är det, hoppas det är nåt jävligt viktigt annars är du död hahah.”

***

Sekunderna blev till minuter som blev till timmar. Vi stod utanför hans dörr, det var nu allt det underbara bröts. Jag hade tagit av mig hans one piece och hade satt på mig mina fuktiga kläder, men jag förs inte för precis framför mig stod världens hetaste Adam. Jag skulle gå ifrån honom , från Adam världens snyggaste kille. Precis när jag skulle gå tog han min hand. ”Fanny ge mig din mobil.” jag fattade ingenting , men jag tog upp min mobil ur fickan och gav honom min gamla sony ericsson. Han skrev in nått snabbt i den sen gav han den tillbaka. ” haha vad var det där om?” frågade jag och små fnittra. ” vadå får man inte ge ut sitt nummer till snygga tjejer längre ?” sa han och blinkade med ögat.  ” hehe klart du får ” Sa jag och kramade honom, han besvarade med en kyss.

***

Jag stod utanför Malins dörr. Jag hade sagt att hon bara bodde 10 minuter från Adam, men antingen hade jag blivit långsammare på att gå eller så hade hennes hus rört på sig? Jag knackade på dörren bara efter 3 sekunder öppnade Malin ” Tjena Fanny! Kom in” Hon sa det som att det var helt självklart att jag var här. Det gjorde mig lättat, den här kvällen kanske skulle fortsätta att vara perfekt. Vi gick ner till hennes källare där tv rummet var och där vi brukade sova när vi var små. ”ska vi sätta på någon film eller så?” frågade hon glatt. ”ah det kan vi, fast du kommer bara däcka precis som vanligt” sa jag & då skrattade vi båda. Malin hade aldrig kunnat se klart en film efter klockan 12 utan att somna. ”haha ska vi slå vad?” sa hon och försökte se allvarlig ut. ” Ah visst om 10 kronor” svarade jag och blinkade precis som Adam hade gjort. Juste Adam, jag tog upp mobilen och skickade ett sms ” Eyy vaken? / F ” jag skickade i väg sms-et och då började Malin as garva igen ” erkänn att du sms-ade din mamma” sa hon. Vi satt där i soffan och skrattade och snackade om allt möjligt precis som förr. Jag förstod egentligen inte hur vi 2 hade glidit isär. Men nu kändes det som att det som det alltid varit vi.

***

”nej Fanny ska vi lägga oss nu? Börjar bli sjukt trött ” Sa Malin och gäspade, inte förens då kände jag att jag var sjukt trött ” ah visst ” svarade jag henne och gäspade jag med. Vi gick upp och hämtade 2 täcken och la oss i soffan nere i källaren. När jag skulle ta av mina shorts så kom jag på att Adam kanske hade svarat , jag kollade mobilen men jag hade inte fått något svar. Men jag var så sjukt trött att jag inte ens orkade bry mig. ” god natt Fanny ” Sa Malin trött. ” god natt på dej med ” svarade jag och blundade.

 

***

Jag vaknade av att min mobil vibrerade ” cha Fanny sorry om jag inte svara igår , trött du vet ;) planer inför idag då?” jag blev så glad , han svarade på mitt sms ! ” Tjenare ! vet inte riktigt , själv då? Puss” jag tvekade, skulle jag verkligen skriva puss eller var det för mycket? Jag tänkte nog minst i 3 minuter innan jag bestämde mig för att skicka iväg det. Jag fick snabbt ett svar, ” Fredrik skulle ha någon grill fest, känner du för att hänga med? puss” vad skulle jag svara? Jag ville ju vara med, men hur skulle jag ”vara” jag vill passa in , men vafan hur? ” Aha låter najs, får se om jag hänger med puss ”  fick ett svar på direkten ” hoppas ;) puss ” OMG! Han ville fan att jag skulle hänga med. Jag svarade snabbt ” kan Malin hänka? Puss ” den här gången fick jag inte svaret lika snabbt. Men efter 5 minuter vibrerade mobilen ”det är ok. Puss ” jag väckte Malin på direkten. ” eyy Vakna! ” skrek jag i hennes öra. En ny vaken Malin stirrade på mig trött ” God morgon på dig med. ” sa hon och log. ” god morgon, du vad har du för planer idag? Känner du för att hänga med till en grill fest hos någon Fredrik.? Hon spärrade upp ögonen och flög upp ur soffan ” OCH HUR FAN KÄNNER DU MIN KILLE?” skrek hon. Fan nu var det kört.

 


Vad tycker ni? de var en ganska tråkig del jag vet , men ibland tar ideerna slut. men vad tycker ni?komentera ;)
Puss! ♥

del 4.

2011-02-27 @ 08:06:19

Hennes läppar var så mjuka mot mina. Jag tog mina händer runt hennes midja och höll henne hårt. Men även jag vet ju att allt inte kan hålla för evigt, så jag drog ner henne under vattnet hon kom upp snabbt med ett leende på munnen och började skvätta vatten på mig. Hennes ljusrosa linne hade blivit genomskinlig så man såg hennes vita bh under, hennes shorts var fastklistrade på hennes lår och hennes hår var trassligt och hennes perfekta snedbena var borta.

 

Vi stod och skvätte vatten , kysstes och skrattade hela kvällen. Tills jag såg att hon frös.

” vänta jag kommer snart ” sa jag och hämtade 2 handdukar. Hon kom upp ur vattnet lindade sig snabbt in i handduken och skakade. Jag kramade henne och försökte värma henne. ” vill du gå in , så kan vi göra varm choklad? ” sa jag efter ett tag. ”ah okej, visst!” Sa hon med hackande tänder.

Vi gick in i köket , jag tog fram 2 koppar och satte på musik. ”åh den här låten älskar jag!” sa hon och sjöng med ” And when i see you
I really see you upside down
But my brain knows better
It picks you up and turns you around
Turns you around, turns you around ” hon var bra på sjunga , hennes röst var underbar , hela hon var underbar.

Jag värmde chokladen i mikron medans Fanny satt där och pratade på om vad hon skulle göra i sommar… ” åh det ska bli så kul jag ska till USA sista veckan innan sommaren, vad ska du göra då ?” sa hon. Men great tänkte jag , vad skulle jag svara , jo jag ska vara hemma och läsa böcker. Nej fan häller! ” alltså ska typ vara hemma och chilla , festa och så ” Svarade jag och såg att hennes ansikte förändrades men det var svårt att se om det var till nåt bra eller dåligt ansikts utryck. ” åh vad bra , jag är ju också hemma ganska mycket då kanske vi kan ses lite ? ” sa hon. Jag kunde inte låta bli att le, det kändes som hela jag skulle spricka. Seriöst Fanny världens finaste människa undrade om vi skulle ses under sommarlovet. ” ja klart vi kan! ” sa jag och såg att hennes leende blev bredare. ”ah bra,” svarade hon. Vi pratade på , skrattade och drack chokladen, tills hennes mobil ringde , hon tog den och låste in sig på Toan. Jag gick mot toan & lyssnade. ” Hej mamma , jo men jag är hos en kompis , vem ? Han heter Adam, nej du känner inte honom , jag sover hos Malin dom bor nästan grannar , hon är också med. ” Det var hennes mamma det förstod jag, men varför ljög hon om att hon skulle sova hos Malin? Och vem var det, haha den ända grannen jag var närmast i åldern var Rasmus och han bodde bredvid och var 9 år.

***

Hon låste upp dörren och jag sprang till köket , ” hehe det var min mamma hon undrade vart jag var ” sa hon och log.  ” aha okej vad sa hon då? ” svarade jag. I vanliga fall hade jag inte brytt mig men nu när hon hade sagt allt om Malin så var jag tvungen att veta. ” Hon undrade när jag skulle komma hem men min kompis bor 10 minuter här ifrån så jag sms-ade henne och hon sa att det var chill om jag sov hos henne ikväll. ” Jaha så nu skulle hon tydligen dra till nån kompis. Jag skulle svara men hon han före ” Men alltså hon är på fest nu och kommer hem vid 1.00 så är det okej om jag är hos dig till dess?” jag kollade på klockan, den var 20.00. ” ah visst kan du det , mamma och pappa kommer inte hem förens i morgon. ” sa jag och kollade på klockan , om man kunde stoppa tiden runt oss 2 så den här kvällen aldrig tog slut så skulle jag gärna göra det.  ”bra men du, har du nån tjock tröja eller bara en tröja, jag fryser fan ihjäl haha!” frågade hon och rös till. ”Jadå vänta lite jag går upp och hämtar nåt” svarade jag och sprang upp till mitt rum och tog min gråa one piece den skulle vara för stor på henne men det var det ända jag hade som var rent. Jag sprang ner till köket igen där Fanny satt. ”här den kanske är lite stor men jag har typ inget annat som är varmt ” sa jag. ”Åh har du en one piece!? Jag har velat ha en sån as länge !” sa hon och tog av sig handduken. Hon gick in i badrummet, jag satte mig på en av stolarna och tog upp mobilen jag hade fått 3 sms från Erik som går i min klass ” Chobrä bruuur, vad är planerna inför ikväll då? ” jag läste det andra ” ey dude känner för att komma över?” jag läste det sista ” ADAM vafan händer ?” jag skulle precis svara, tills jag fick ännu ett mess av Erik. ” EYYYY ADAM OM DU INTE SVARAR NU KOMMER JAG HEM TILL DEJ OCH KOLLAR OM DU LEVER !” jag svarade honom snabbt ” Jo jag lever , har en skit najs tjej här så om du kommer över DÖDAR jag dej ” jag tryckte på skicka och precis då kom Fanny ut. Hon hade satt upp håret och var så sjukt söt att jag bara ville gå fram till henne och kyssa henne igen. Jag påminde mig om att andas , ” in och ut , ut och in , andas , andas ” tänkte jag för mig själv. ” Hahah visst är man snygg ?” sa hon och skrattade. ” As snygg” Svarade jag henne, och nu kunde jag inte hålla mig jag gick fram och kysste henne , jag kände hur våra tungor möttes försiktigt. Underbart.


Så det var alla " gamla " kapitel ;)

DEL 3 fannys perspektiv

2011-02-27 @ 08:04:28

Jag hade bara tagit någon film från hyllan men ändå så skämdes jag. Vem fan vill se Twilight!? Den kom ut för 2 år sen & är någon tjejfilm som alla fjortisar ser på. Adams min fick mig att vilja försvinna ut från videoaffären. Men sen när vi hade betalat filmen & godiset och dragit hem till honom och satt oss i soffan med godiset framför oss och filmen på. Då kändes allt bättre, om jag bara satt tyst under hela filmen kunde ju inte något gå fel eller?

Jag satt tyst under hela filmen & åt någon godis lite då och då medans Adam var helt inne i filmen och det kändes som att han hade glömt att jag var här, tills han lutade sig bakåt gäspade tog upp armen & la den bakom min axel. Jag ryste till lite, jag var inte van vid sånt här och jag hade aldrig varit med om det förut. Jag hade sett det på film men det var ju långt ifrån verkligenheten. Men det här var ju inte precis så verkligt heller, 2 tonåringar träffas på en strand & sen drar de hem till killen och sitter och myser i hans soffa. Nej precis så jag gjorde som jag hade sett på filmer. Jag la mitt huvud på hans axel. Det var nu i filmerna han skulle ta upp mitt huvud och kyssa mig. Men det verkade inte som att han hade några planer för det. Istället drog han mig lite mer intill sig och fortsatte titta på filmen. Jag ville egentligen inte se mer på filmen jag tyckte själv att den sög. Hade sett den förut & det räckte jag hatade verkligen att se filmer som jag redan sett en gång till men jag satt ju bredvid världens snyggaste kille så jag borde inte klaga.

Filmen tog slut & vi satt tysta ett tag tills han slutade läsa eftertexterna ” öh vad vill du göra? ” frågade han. Är han skön eller? Tänkte jag, vad ska jag svara? Jag var fan i hans hus jag hade ingen aning om vad han hade & vad han brukade göra så jag svarade det gamla vanliga ” eh det spelar ingen roll , vad vill du göra ? ” sa jag & hoppades på att han inte skulle svara att det inte spelade någon roll. ” eh alltså jag vet inte , jag blev sjukt sugen på att bada i poolen men det kanske du inte vill haha ? ” fyfan vad mysigt bada i hans pool jag dör! ” Visst men alltså jag har inga badkläder hehe ” Svarade jag honom. ” Men alltså du kan typ ta min syrras hon är typ bortrest under sommaren så hon kommer inte märka” svarade han, haha är han dum i huvudet ? tror han själv jag ska låna hans syrras? ” nej men det är chill jag kan bada i Bh & trosor haha ” svarade jag för jag tänker fan heller låna hans syrras. ” Ah okej ” svarade han tog av sig sin tröja tog upp mig i famnen, sprang ut  ur dörren och kastade mig i vattnet , men kläderna och allt. ” NEEEEEJ! Fyfan vad dum du är , vad ska jag nu gå hem i ? ”  sa jag och försökte låta allvarlig medans jag höll på att dö av skratt. ” Jaja sluta grina nu kläderna kommer tråka! ” sa han och flinade. ” Okej men du , hjälp mig upp ” sa jag och tog hans hand och drog ner honom i vattnet, Han dök under vattnet och kom upp bakom mig. När jag vände mig om skvätte han vatten , som att vi var 7 år. Han var så vacker, han var det finaste jag sett. Jag skvätte tillbaka vatten på honom, han dök under vattnet och kom upp precis framför mig. Han tog min hand i vattnet, lutade sig fram och kysste mig. Det var så underbart.


ganska kort jag vet ;)

 

Del 2. - adams perspektiv

2011-02-27 @ 08:03:41

Också redan upplagt på min blogg.

När vår lärare fortsatte att prata på om hur mycket vi har lärt oss under 7ans skolår & hur hon såg fram emot att se oss nästa termin pigga & glada. Då tror jag nästan alla i klassen bara ville springa ut & njuta av att sommarlovet hade börjat. Men hon fortsatte snacka på om hur vi skulle fortsätta ta in kunskap under sommaren. Tillslut hör man Rasmus skrika ” Men kon igen nu lilla gumman, kan vi få sommarlov någon gång ? ” alla i klassen skrattade & även fröken förutom en person, Jag. Lycka & kärlek är nåt jag knappt känner längre. När ens bästavän som man har haft från daigs fram till 7:an dör blir det bara enkelt att känna sorg. Jag satt där bakom allt annat väntade på att fröken skulle prata färdigt så jag kunde gå hem & lägga mig medans alla andra gick ut på fest. Tillslut kom det, ” Okej då nu ska ni få njuta av erat sommarlov men glöm inte att försöka läsa en bok i sommar” En bok det skulle bli lätt, av det jag har planerat att göra ( vara hemma hela sommaren på mitt rum ) så skulle det nog gå att läsa ungefär 5 böcker med 600 sidor om jag ville. Alla sprang ut ur klassrummet och ut på skolgården, träffade alla i de andra klasserna & snackade ihop sig om vart de skulle & när de skulle dra dit. Jag ville bara bort från skolan men ändå inte hem. Så jag gick mot stranden där ingen skulle vara jag menar vem vill gå till nån blåsig strand första dagen på sommarlovet. Men jag trodde fel, för på längre håll såg jag någon. Det var en blond , smal , halv lång , söt & snygg tjej. Så jag gjorde det som David alltid bruka göra när han levde. Jag skulle försöka flirta med henne lite i alla fall. Hon höll i sin mobil så hon såg mig inte så jag ställde min rakt framför henne så hon skulle gå in i mig. ” Aj, Haha lite mycket sms, fast det är ju inte så konstig! En sån snygg tjej som du borde få fullt minne på mobilen av killar hela tiden! ” sa jag & hoppades på att det lät okej. Hon granskade mig från topp till tå , kanske för att jag hade tagit av mig tröjan tidigare för det var för varmt. ” eller bara en överbeskyddande mamma ” svarade hon & fnissade till lite. ” åh såna mammor är så jobbiga ” sa jag & suckade. Jag hade sett den här tjejen förut det var jag säker på. Men hon såg så annorlunda ut.  Hon var riktigt het! Men hon hade nog varit snyggare i brunt hår, men dagens fjortisar vad ska man göra? Jag skrattade lite för mig själv men hon verkade inte märka något. Vi stod & snackade ganska länga tills jag tog mig till mod & frågade om vi skulle gå en väg tillsammans hem sen skulle jag fråga om hon ville se en film när vi pratat ett tag eller så.

 

Sen stod vi där utanför videoaffären & skulle välja film, det hade gått så snabbt jag hade frågat om vi skulle ta sällskap en bit och hon hade svarat att hon inte pratade med främlingar men sen så hade hon frågat om vi inte kunde hitta på något för hon orkade inte vara själv första dagen på sommarlovet så jag hade föreslagit att vi kunde köpa godis & hyra en film, för ingen var hemma hos mig. Det hade blivit ett ja & nu stod vi här & skulle välja film ” Adam är du döv eller!? ” hörde jag henne skrika i mitt öra ” Va , jag ? nej jag bara eh jag hörde inte vad sa du? ” svarade jag. ” vad gillar du för filmer sa jag döva unge ” sa hon & skrattade.

” hehe oj, Jag typ gillar allt möjligt från skräckisar till rysare typ vad gillar du då? ” Svarade jag. ”Haha jag gillar väll mest komedier och kärleks filmer men skräckisar går väll också bra ” sa hon och jag ångrade direkt att jag hade sagt att jag gillade rysare vad tänkte jag med klart inte tjejer vad inne i sånt men om jag hade sagt att jag gillade kärleks filmer hade jag låtit som en bög. ” eh okej , ska vi ta nåt där i mellan då ?” inte förens jag sagt det hörde jag hur töntigt det lät, fan jag hade typ gjort bort mig hela tiden under kvällen medans hon hade varit helt perfekt hela tiden. ” Haha okej då tar vi den här då ” sa hon och bara tog nån film från hyllan jag tog filmen och skrattade ” Ska vi seriöst se twilight ? ” sa jag och låtsades sucka. ” men ja varför inte ? den har kärlek lite skräck & det måste väll finnas nån humor i den ? ” svarade hon helt seriöst. Jag förstod att det skulle bli den filmen så jag tog upp pengarna ur fickan ” japp då blir det Twilight då! ”

 

del 1 - fannys perspektiv

2011-02-27 @ 08:02:55

Har ju redan lagt upp de första 4 delarna på min blogg så jag förväntar mig inte att ni ska kommentera dom här ;) Men lägger upp dom ändå ;)

 

 

DEL 1

 

Alla i min klass ändras. Dom färgar håret, skaffar löshår, börjar röka. Det känns som jag är den ända som står kvar på samma plats. Jag säger inte att det är nåt bra. Nej tvärt om! Mitt liv är tråkigt det är alltid samma sak, jag går till skolan, går hem, pluggar, konståkningen, sen går jag & lägger mig. Det är som att jag bara går runt & väntar på att något ska hända. Men det händer aldrig något så nu har jag bestämt mig. Jag ska sluta på konståkningen, färga håret, pröva att röka, skaffa pojkvän, ja jag ska bli en helt ny person. Det var sista dagen i skolan & vi hade haft avslutning. Men den här sommaren skulle inte bli som alla andra! Nej den här skulle bli helt annorlunda!

När jag gick hem från skolan gick jag in i centrum jag hade med mig 200 kr för att köpa hårfärg. Jag skulle bleka mitt hår, jag är brunett så att bli platina blond skulle bli en stor ändring. Men det var billigare än vad jag hade trott så jag fick 50 kr över. Även fast jag inte rökte så visste jag att ett cigg paket kan kosta runt 50-60 kr om man köper av någon man känner. Så jag gick till fontänen där alla de som röker brukar hänga, dom så kallade coola. Jag blev inte chockad men lite förvånad av att se min gamla bästa vän Malin stå där & röka. Men det lättade ändå mig då kunde jag ju fråga henne om cigg. Så jag tog ett andetag & gick fram till henne.

Hej, hej

Men skit hej Fanny vad gör du här?

Tänkte bada i fontänen, vad tror du? Försöker få tag på cigg.

Du, cigg? Fanny vad händer med dej? Var inte du den där sats ungen i skolan?

Jo, men jag pallar inte all press längre, så jag ska lämna det bakom mig.

Oj det lät inte som dej, men jag har cigg du kan få. Här ta en.

Tack, men måste dra nu. Hejdå!

Hejdå vi ses väll.

Jag slängde väskan på golvet tog fram blekningen gick in i badrummet, jag skulle bli blond! Även om mamma inte ville det, men jag brydde mig inte. Jag läste hur jag skulle göra på förpackningen.

Jag trodde inte att en hårfärg skulle kunna ändra någon, men jag kände mig som någon annan. Jag tog på mig ett linne & ett par shorts. Jag hade aldrig använt de kläderna förut för mamma tyckte jag bjöd på mig för mycket. Jag kollade på klockan, om ungefär 1 timme skulle mamma komma hem & jag orkade verkligen inte med att hon skulle börja dampa för jag färgat håret, så jag skrev en lapp ” hej mamma ska ut i kväll, om du vill något så ring, puss ” först tänkte jag gå till centrum men sen ångrade jag mig & gick till stranden. När jag kom till stranden fick jag ett sms ” Hej gumman, fick din lapp! Ring innan du går hem, puss älskar dej ” jag skulle precis svara… ” Aj, Haha lite mycket sms, fast det är ju inte så konstig! En sån snygg tjej som du borde få fullt minne på mobilen av killar hela tiden! ” jag hade aldrig pratat med nån snygg kille med såna stora magmuskler men ändå så gick det så lätt.. ” eller bara en överbeskyddande mamma” Svarade jag honom. ” åh såna mammor är så jobbiga” sa han och suckade. ” det menar du inte ? ” sa jag och smålog. ” är du ny här? Har inte sett dig här förut.” perfekt tänkte jag hur töntig får mitt svar bli? nej jag har bara alltid varit tönten som ingen känner till, nej aldrig. ” hehe nej brukar inte vara här så ofta bara ” jag kunde inte koncentrera mig tänk om han skulle fråga vart jag brukade hänga då? Den ända festen jag har varit på var hos Malin för ett år sen om det ens räknas? Jag var så orolig att han skulle få reda på att jag hade varit värsta tönten och gå därifrån. ”haha okej vart ska du ikväll då?” Det här kunde bli värre vad skulle jag svara? Jag ska bara gå runt helt mobbad. ”ehh jag skulle möta en kompis men hon ringde förut och sa att hon hade blivit sjuk så jag var på väg hem ” ingen sa ju att det inte var okej att ljuga  plus att jag skulle ju gå hem sen ikväll. ” men vad bra då för jag var precis på väg hem också vi kan ju gå en liten bit tillsammans? Du ska väll ditåt ? ” sa han och pekade åt det hållet jag hade gått mot när jag gick in i honom. Nu var jag död, vad skulle jag svara, tänk Fanny tänk! ” ja , fast mamma säger att jag inte får följa med främlingar på vägen” sa jag & trodde han skulle fatta att jag drev med honom men hans min förändrades bara till ett – vem är den här tjejen ? –  minen. Men sen verkade det klicka för honom ” men om jag säger mitt namn då?” sa han och skrattade. ” hmm jag vet inte riktigt ” svarade jag honom och nu skrattade vi riktigt mycket. Det var som att vi känt varandra längre än bara några minuter. ” Okej då jag heter i alla fall  Adam och du heter? ” Adam tänkte jag, så perfekt & enkelt.” Fanny ”  svarade jag precis lika enkelt som Adam bara inte lika fint.

Bara du.

2011-02-27 @ 08:01:38

Cooobrääääääää. Fia weingarten här ;)
Jag har ju en blogg där jag lägger upp delar av en bok som jag skriver ,men sen så hitta jag en blogg som Ellen driver där hon bara lägger upp kapitell , så jag kör till på det ;) Kommer alltså lägga upp delar på den här bloggen ungefär 2-3 gånger i veckan. Men får jag inga kommentarer här eller inga läsare kommer jag sluta med det. So yes , upp till er ;)

Välkommen till min nya blogg!

2011-02-27 @ 07:59:28