.

Hoppa till: Content | Sidebar | Footer

cp.

2011-04-28 @ 22:05:46

inäggen går ej att publiceras?

DEL 21

2011-04-28 @ 21:55:13

Jag fick en klump i magen, hon var tillsammans med Mogge! Hur fan kunde jag missat det?
*Fannys perspektiv.*

Jag tror helt seriöst killar kan ha pms, för det Adam skrev till mig efter att han gått var sjukt. Jag kommer ihåg exat varje ord. " Fyfan Fanny vem har du blivit? Du går runt som värsta fjortisen och playar andra. När jag träffade dig gillade jag dig för att du inte var som alla andra. Men nu.. Är du precis som alla andra. " Sen vände han sig om och gick tillbaka.
***
Jag satt fortfarande kvar på stranden. Jag ville härifrån men jag var som fastfrusen. Jag tog upp mobilen för att ringa Mogge men jag han bara gå in på menyn innan jag hör hans röst bakom mig. " Hej sötnos , jag har letat överallt efter dig " Han drog upp mig ur sanden och kysste mig mjukt. Det fick mig att glömma allt som nyss hänt. Det är någonting med Mogge, när jag inte är med honom så finns han nästan inte ens. Men när han kommer så är han min värld. " Du jag kollade runt lite på småjobb och hittade ett som passade bra. Jag känar ihop tillräckligt mycket så jag kan ta tåget upp till dig varje helg när du flyttar." Sa han och log åt mig. Jag kände hur jag började rodna. Han skulle jobba för att kunna få träffa mig, det här var helt sjukt. Jag visste inte vad jag skulle säga.
" men det behövs inte vi fixar det på nåt annat sätt." det var det ända jag fick ur mig. " Då får du ringa och säga det till chefen för jag tänker inte göra det. "
*Adams Perspektiv. *

Jag tog cykeln och stack iväg efter jag skickat smset. Jag hade suttit hemma och funderat på om jag skulle skicka det eller inte. När jag väl bestämt mig för att inte göra det klickar jag fel och det skickas.  jag försökte med " skit det var inte meningen att jag skulle skicka det förlåt " Och sånna saker men jag förstod själv att hon skulle vara lika sur ändå så jag struntade i det.
***
Inte förens jag slängt cykeln i marken såg jag vart jag var. Det var typ nån grillfest med några tjejer, en av dem såg ut som Frida så jag gick mot dem. " vafan der är väll lika bra att hänka på " tänke jag och gick fram till dem...
Men när jag väl såg vilka det var så ville jag bara tillbaka...

förlåt för sämst uppdate men nu har jag äntligen fått tid! :D Men aja har mycket prov men det kommer ett inlägg om minde en än vecka , men bara om ni KOMMENTERAR!

Puss ♥

TAR PAUSE:

2011-04-26 @ 16:54:49

har skitmycket i skolan , tuvär men när jag kommer tbx blir det skitbra uppdate :D

Ny del

2011-04-24 @ 23:44:13

Kommmmmeeer om 2 dagar , HÅLLL UUUUT!

en vackas pause

2011-04-17 @ 22:23:51

Ska bort , men skriver självklart när jag kommer hem!

Del 20

2011-04-16 @ 21:04:42

Den hette typ " taken " även fast den inte ens var läskigt så kröp jag närmare Mogge, han tog armarna runt mig, det kändes som att allt var rätt tills jag fick svaret från Adam. Jag borde inte ha brytt mig men helt ärligt så gjorde jag det.


* fannys perspektiv *
" Fine , då vet jag. Kanske är det bra att du flyttar iallafall. "
Jag läste sms-et ännu en gång. Jag ville svara men jag hade inget svar. Jag försökte med olika " förlåt , tänkte mig inte för " Och " Det var Mogge som skrev " Men vad jag än skrev så blev det fel. Tillslut gav jag upp och la mig i sängen och satte på en film.
***
Jag vaknade av att Mamma kom in i dörren.
- Hejhej gumman, vi ska äta nu vill du också ha middag?
Jag var tvugen att tänka till, vad menade hon med " vi " sen kom jag på att hon skulle ha sin kille över.
- Jag står över. Sa jag, sen gick jag in badrummet. Jag sminkade mig fort och satte på ett randigt linne, jag gick ut och drog till Mogge. Men när jag hade kommit halva vägen så vände jag och gick mot stranden, jag ville bara glömma allt i några serkunder. Lämna allt bakom mig och gå tillbaka till början av sommarlovet när jag precis hade färgat mitt hår.

* Adams perspektiv.*
Jag satt och väntade på att hon skulle svara, eller höra av sig. Men inget hände, jag orkade inte sitta här och vänta på ett svar så jag gick mot stranden.
Jag satte på mig skorna och satte mig på cykeln.
***
Jag slängde cykeln och sprang mot henne. Hon satt där i solnegången med sitt blonda långa hår, hon var vackrare än någonsin. Jag ångrade att jag skickat det där sms-et tidigare, men nu var det min chans att fixa allt.
När jag var så nära att jag kunde prata med henne och hon skulle höra mig stanade jag till. Jag kollade på tjejen som satt där. Jag kände knappt igen henne, Hennes mascara var så tjock och klumpig, hennes bröst var ihop pressade av inlägg och pusch- up bh. Hennes Linne var uringat och håret var ruffsigt. Hon hade blivit precis som alla andra. Men det fick mig bara att sakna henne ännu mer.
"  förlåt för allt. " Sa jag tyst, hon vände sig mot mig och smålog. " Va inte det jag har Mogge nu. "
Jag fick en klump i magen, hon var tillsammans med Mogge! Hur fan kunde jag missat det?

Förlåt för dålig uppdatering ! Men vad tycker ni?

Ny del kommer snart!

2011-04-16 @ 20:30:19

-

del 19

2011-04-12 @ 22:36:46

Mina ben vek sig under mig, det kändes som jag skulle svimma. Vad skulle jag göra hade jag någonsin kännt såhär förut.?

*Fannys perspektiv*
Även fast det gått en timme sen Mogge sa hejdå till mig efter dagen på stranden så var mina ben fortfarande inte stadiga. Jag tänkte på orden han hade sagt igen " Jag älskar dig " Jag kommer inte ens ihåg vad jag svarade, jag tror helt ärligt jag var för lycklig för att ens kunna säga ett pip. Visst hade jag sett på facebook att killar skriver att de älskar än och så. Men jag trodde aldrig det skulle hända mig, och verkligen inte face to face.
*Adams perspektiv.*

Jag hade väntat på stranden där vi hade bestämt att vi skulle träffas, den vi sågs på första gången. Men hon kom inte. Jag väntade i 2 timmar tills jag gick hem. Jag orkade inte ens försöka ringa, så jag skickade ett sms " väntade på dig i stranden " Jag trodde hon skulle svara någonting med " Oj förlåt jag glömde " eller något sånt men svaret var inte precis vad jag hoppades på " Juste vi skulle ju träffats, glömde säga att jag inte orkade. Puss." Det där kunde inte vara Fanny som skrivit, det lät inte ens som henne och hon kunde knappt ha förändrats på en dag.
*Fannys perspektiv*

" MEN MOGGE VAD GÖR DU NU TROR ADAM ATT JAG ÄR AS DRYG! " Han skickade sms-et till Adam där det stod att jag inte orkade träffa honom. Han hade kommit till mig efter en halv timme och frågat om vi skulle se på film. Sen fick jag ett mess från Adam och Mogge tog mobilen och svarade. Även fast hans svar var så som jag kände ville jag inte vara dryg. " Men fanny jag skrev iallafall puss , vad mer ska du begära jag är kille " Sa han och då började jag skratta. Det var så sant, han hade iallafall skrivit puss. Vi fortsatte se på filmen som var på. Den hette typ " taken " även fast den inte ens var läskigt så kröp jag närmare Mogge, han tog armarna runt mig, det kändes som att allt var rätt tills jag fick svaret från Adam. Jag borde inte ha brytt mig men helt ärligt så gjorde jag det.

vad stod det i smset? NÄSTA DEL? KOMMENTERA! :D

del 18

2011-04-11 @ 19:10:46

Jag ville bara känna hur det kändes, självklart besvarade han den också. Men det kändes inte som när jag kysste Adam , när det var jag och Adam var det som massa eld flammor som spracklade och det var underbart. Men med Mogge var det något annat, inte lika bra eller var det bättre. Helt ärligt så vet jag inte.


*Fannys perspektiv*

Det var bättre. När det slutade med att Mogge fick avsluta kyssen så förstod jag. Jag hade ljugit för mig själv jag ville inte vara kär i Mogge men jag var det.  Nu visste jag att kyssen var bättre, när jag kysste Adam var det som små eld flammor men med Mogge var det en stor eld med lågor, det var djupare det var perfekt.
Jag kollade på Mogge och han mötte min blick, jag tror seriöst jag aldrig sett honom le sådär stort som nu. Han tog in mig i hans famn och kramade mig sedan viskade han i mitt öga " Så vad var det du var ledsen för? " Jag suckade av lycka. Jag behövde inte ens vara ledsen för Adam för nu var det Mogge som gällde. Men då kom jag på det, om mindre än 2 månader skulle jag flytta ifrån Mogge. Jag fick en tår i mitt öga och utan att tänka mig för sa jag " Flytta med mig eller så bor jag hos dig. Jag vill inte lämna dig. " Jag grät igen, fan jag ville inte gråta framför honom det kändes lixom fel typ pinsamt. Men han höll mig bara i hans knä med ett hårt grepp och kysste min panna. " Vi kommer lösa det här på något sätt, jag lovar att aldrig lämna dig " Viskade han i mitt öra. Jag lugnade mig, torkade bort tårarna och tog ett djup andetag. " Kom " sa jag och gick till hallen och satte på mig mina tygskor. " Vart ska vi ? " Sa han och såg frågande ut. " Någon stans där vi kan vara själva, bara du och jag. " Sa jag. Jag såg hur han log. Han lutade sig ner och kysste mig. Branden blev större än någonsin, hur fan kunde jag ha missat det här förut?
När jag han väl avlsutade kyssen igen gick vi till bussen , sen tog vi tunnelbanan och sen 2 bussar till. Vi kom till någon strand som jag aldrig varit på men den var vackrare än alla jag sett. helt plötsligt bar han upp mig i sin famn, sprang ut på bryggan och kastade mig i vattnet, inte långt efter var han också i. Han tog tag i mig igen men precis när jag skulle kyssa honom drog han undan mig.
" fanny säg att det här är på riktigt , att du inte leker runt med mig "
Jag blev chockad, att han ens trodde så. Men sen kom jag på att en gång innan hade det varit jag & Adam. Jag tittade rakt in i hans ögon. " Jag lovar." Jag förväntade mig att han skulle kyssa mig nu, men istället för att kyssa mig så öppnade han munnen.
***
Mina ben vek sig under mig, det kändes som jag skulle svimma. Vad skulle jag göra hade jag någonsin kännt såhär förut.?

Hmmm vad sa Mogge till henne? Vill ni ha nästa del? MINST 10 kommentarer !

Puss!

del 17

2011-04-09 @ 14:48:40

Inte förens nu förstod jag hur mycket jag saknade henne så jag tog upp mobilen och ringde henne men när hon svarar kände jag inte igen hennes röst. Den var helt darrig och hon hade gråten i halsen eller vad man nu säger.
" hej , alltså du..." Hon behövde inte säga mer jag förstod. " Jag är redan på väg, sätter på skorna nu. Puss "

*fannys perspektiv.*

Precis när jag la på ringde det igen. Jag kollade på displayen " Okänd " jag brukade inte svara, men jag ville bara bort från andra tankar. 
" hej det är Fanny " Jag sa mitt namn så lågt att jag inte ens är säkert på att den i andra luren hörde.Men tydligen gjorde den det för hon svarade mig. " hej Fanny , alltså jag vet att jag ringer på dolt men du skulle inte ha svarat om jag ringde med mitt nummer. " Jag kände inte igen rösten och jag fattade verkligen inte vem det var. " Vem är du då? " Jag sa det liet högre den här gången. Det blev tyst i telefonen tills hon började prata igen. " Det är Frida, jag fick ditt nummer av Mogge. " Frida ? vafan ville hon mig? förstöra mitt liv ännu mer, och varför hade Mogge gett Frida mitt nummer?  Nu ångrar jag verkligen att jag bett Mogge komma. " Aha okej , men om du ringer för att såra mig ännu mer eller prata om Adam kan du lägga på." Precis när jag sagt det ångrade jag mig. Det gjorde ingenting bättre genom att dryga. " Förlåt " sa jag snabbt. " det är lugnt jag förstår. Men jag vill bara förklara varför Adam var hos mig igår. Han kom för att berätta att han inte hade några känslor för mig och precis då ringde Malin. Jag orkade inte svara så jag gav mobilen till Adam och bad honom att säga att jag inte var där. " Jag suckade, men av lättnad den här gången. Troligtvis var det sant, eller nej det kanske inte avr det men jag blev ändå glad. " Okej, tack för att du ringde" Sa jag och la på. Precis då ringde Mogge mig. Fan vad alla ska ringa mig idag tänkte jag när jag svarade.
- ja vad vill du ? Frågade jag.
- Helst att du öppnar dörren, sa han och skrattade. Fan jag hade inte hört när han plingat på och så hade jag drygat när jag svarade.
- Oj förlåt vänta jag öppnar inom 10 sekunder.
- Okej , en , två , tre , fyra , fem , sex , sju, snart tio skynda dig och tio. Precis när han sa tio öppnade jag dörren och där stod han. Hans hår var ruffsigt och han var rödblommig i anskitet och flåsade. " jag kom hit så fort som möjligt , hoppas det inte tog för långt tid." Jag log, han hase skyndat sig för min skull. Jag kollade på honom igen, han var så söt. " nejdå bara lute snabbare nästa gång." Jag kramade honom, det som hände sen ångrar jag inte men jag kysste honom. Jag ville bara känna hur det kändes, självklart besvarade han den också. Men det kändes inte som när jag kysste Adam , när det var jag och Adam var det som massa eld flammor som spracklade och det var underbart. Men med Mogge var det något annat, inte lika bra eller var det bättre. Helt ärligt så vet jag inte.

Inte världens längsta men skrev den på 10 minuter så ah ni får vara glada att jag ens la upp något ;) Hahah men vad tycks? ;) ♥

del 16

2011-04-07 @ 22:00:40

Hon hade stöttat mig igenom allt. Hon svarade på dirketen och nästan skrek " jag ringde Frida igår och skulle fråga om jag fick låna ett linne av henne men gissa vem som svarade !? ADAM! jag säger det här för att jag är din kompis och inte för att göra dig ledsen men jag tänkte att du behövde veta." Jag tappade mobilen, fan hur kan jag vara så jävla korkad!?

* malins perspektiv*

jag visste att jag var tvugen att säga till henne vad som hade hänt igår även fast jag visste att det skulle såra henne. Så när hon ringde var jag tvugen att säga det.
***
Jag märkte hur det blev tyst i telefonen så jag provade lite försiktigt " Fanny ska jag komma över?" Hon suckade djupt " Nej det är okej det är mitt problem jag skulle ändå snacka med honom sen" Konstigt nog ljög hon inte. Jag kunde alltid höra när hon ljög, hennes röst blev darrig och hon stammade alltid till i slutet. Men nu var det sanning, hon skulle snacka med Adam. Visst var det kanske bra men jag känner Fanny och hon går på nästan vad som helst. Han skulle kunna säga att jag ljuger och Fanny skulle gå på det. Jag ville säga till henne att hon inte borde tro på allt han säger men jag visste att det också skulle såra henne ännu mer. " Okej ring om du vill något, kommer på direkten!" sa jag & la på.
*Mogges perspektiv.*

Fanny hade inte hört av sig på länge. Eller senast vi träffades var 3 dagar sen, men hon brukar ringa 2 gånger om dagen och prata om Adam. Även om jag inte tyckte om att hon pratade med Adam kändes det som hon började komma över honom. Men jag svarade alltid på samma sätt " Fanny han är inte värd dig " även om jag inte heller är det med tanke på att det ända Adam snackar om med mig är om hur mycket han saknar Fanny och om hon någonsin kommer förlåta honom och blablabla. Dock har inte sagt något om det till Fanny, men jag kunde bara inte det. Men även om Fanny skulle komma över Adam skulle det inte bli något mellan oss, nu när hon ska flytta upp till Dalar bönderna. Jag suckade för mig själv när jag tänkte på det, jag skulle kanske aldrig se henne igen. Även om hon skulle komma tillbaka skulle hon ha någon annan.
Inte förens nu förstod jag hur mycket jag saknade henne så jag tog upp mobilen och ringde henne men när hon svarar kände jag inte igen hennes röst. Den var helt darrig och hon hade gråten i halsen eller vad man nu säger.
" hej , alltså du..." Hon behövde inte säga mer jag förstod. " Jag är redan på väg, sätter på skorna nu. Puss "

Kort jag vet men vad tycker ni? MINST 12 KOMMENTARER ANNARS KOMMER INTE DEL 17 MOHAHHAHA , hahah nej men alltså jag har inte haft tid så jag skrev klart den nu hoppas den blev okej?

Puss !

del 16 klar

2011-04-07 @ 05:49:27

Dock ska den finslipas. Kort del också, kommer nog  i morgon!

del 15.

2011-04-05 @ 19:26:38

”precis Malin det är chill!” Sa Mogge och blinkade åt mig, som visade att han fattat vinken.  ”Ni är helt jävla pantade! Hon ligger typ halvdöd och ni tycker det är chill och att jag ska lugna mig. Ni är  helt jävla patetiska!” Hon smällde igen dörren och gick ut.
*Fannys pespektiv*

3 veckor senare.

när man vaknar upp efter att ha legat i någon slags koma eller något så förväntar man sig att folk ska tycka synd om än, speciellt sin egen mamma. Men istället får man höra att jag ska flytta upp till dalarna. Mamma har dejtat någon kille i ett år nu och bestämt att de ska flytta ihop. Men det är så dyrt här i stockholm så självklart så ska vi flytta upp till Dalarna. Dock skulle vi bara prova på det i 1-2 år och om det inte var bra lovade mamma mig att vi skulle flytta tillbaka. Först vet jag inte riktigt hur jag reagerade bara att jag sprang ut gråtandes till Mogge. Det var inte förens då jag förstod vad det innebar. Jag skulle lämna mitt "nya" liv som jag precis påbörjat. Båda killarna jag älskade, juste då kommer vi ju till Adam. Visst hade vi gjort slut men det var ändå han som gällde. Det var han som jag tänkte på inte Mogge. Adam älskade jag mer än som en vän och Mogge som en bästavän. Det kändes som twilight filmen. När Bella måste välja mellad Edward och Jacob. Dock flyttar inte bella ifrån dem utan till dem. Medans jag ska lämna allt jag påbörjat. Det som skulle bli perfekt, men nu måste flytta till Dalarna. Jag vägrade, jag tänker inte.
***
Om en månad skulle jag flytta. Jag låg på sängen och grät när min mobil ringde, jag samlade mig och svarade.
- ah hej det är fanny.
- Hej alltså jag hörde att du skulle flytta och jag vill bara säga förlåt. Det var Adam, han hade inte ens pratat med mig sedan jag hade vaknat.
- Men det är okej jag förstår , jag är inte i närheten av hon den där Frida. Jag kände hur mina ögon fick tårar igen men jag torkade bort dem snabbt.
- Fanny du vet att jag bara gjorde så för att jag blev avunsjuk på Mogge. Sa han så lågt att man knappt hörde. Jag log för mig själv.
- aha... Ska vi ta en pormenad istället och prata om det här? Jag vet inte varför jag helldre ville prata med honom i verkligheten, jag som alltid varit den lilla blyga tjejen som inte ens vågat säga hej till någon. Men jag ville bara se hans ansikte en sista gång.
- Visst, vid stranden där vi sågs första gången klockan 4? Mina ögon hade tårkat, han kom ihåg stranden där vi sågs första dagen. Då vi gick hem till honom, då kom jag på låten vi lyssnat på den kvällen.
- Okej hejdå! jag la på och satte på datorn , skte på " a lack of color" jag tog den första som kom upp och la upp på min blogg. Sen gick jag in på facebook och som tur var så var Adam inne. Jag länkade inlägget till honom på chatten " töntigt jag vet, men jag måste bara fråga om du kommer ihåg" det tog inte långt tid innan han svarade " hur skulle jag någonsin kunna glömma?" yees! han kom ihåg låten! Han kommer ihåg vår första kväll , han kom ihåg mig. Jag tog upp mobilen och ringde Malin, vi hade kommit varandra riktigt nära igen efter jag blivit påkörd. Hon hade stöttat mig igenom allt. Hon svarade på dirketen och nästan skrek " jag ringde Frida igår och skulle fråga om jag fick låna ett linne av henne men gissa vem som svarade !? ADAM! jag säger det här för att jag är din kompis och inte för att göra dig ledsen men jag tänkte att du behövde veta." Jag tappade mobilen, fan hur kan jag vara så jävla korkad!?

det var jättemånga som ville att jag skulle skriva mer , så varsegod , men lite mer kommentarer vavava? hahah KOMMENTERA ;)

Puss! ♥

Läs!

2011-04-05 @ 06:15:49

ny del i morgon typ.


Ska vara skriva klart och ändra lite i den så håll ut ! :)

Utkast: April 3, 2011

2011-04-04 @ 14:02:00


Jag hörde hur Mogge ropade på mig ” Fanny akta dig!!” jag vände mig om, hörde någon tuta sen såg jag inget mer jag blev bländad av det starka ljuset som kom mot mig. Jag kände hur mitt huvud började värka och föll ner till marken och allt blev svart.
·         Fannys perspektiv.

Jag blinkade till men såg bara grått, jag hörde hur folk pratade.  Jag kände bara igen båda rösterna, Mogge & Adams. ”vafan tror du att du höll på med när du hånglade med Frida, är du dum eller!?” sa Mogge och jag hörde att han var jävligt sur. Jag ville säga att jag inte brydde mig och att det var lugnt, men jag kunde inte ens röra mig. Jag försökte ta upp armen men den var som förlamad. Jag pröva att öppna munnen men det kom inte ut något ljud.

-          Mogge , hon är inte död så hon kan höra vad vi säger, sa Adam tyst.

-          Jag vet det men jag tror Fanny också vill höra varför du betedde dig som en Idiot.

-          Men vafan Mogge det var i alla fall inte jag som höll på med sin kompis tjej.

-          När hon vaknar är hon nog inte din tjej längre Adam..

Mogge hade rätt , när jag väl kommer kunna prata så är det över. Men ändå  ville jag så gärna be dem att sluta, och säga att det var lugnt och att allt var okej. Jag försökte att göra ett litet ljud men det var omöjligt, så jag sluta anstränga mig och slappnade av lät ögonlocken falla ner.

·         Adams Perspektiv.

Jag visste att Mogge hade rätt. När Fanny vaknade så skulle hon inte vara min tjej längre. Jag visste inte vad jag skulle göra, det ända jag ville var att inget av det här skulle ha hänt. ”jag vet” sa jag tyst. Mogge höjde upp sitt huvud och kollade på mig och såg chockad ut. ”Ey! Adam jag överdrev, hon kommer förlåta dig, det gör alla tjejer.” Sa han och log. Jag skulle precis svara honom när dörren sköts upp. Malin sprang in och satte sig på sängen vid Fanny. ” VAFAN HAR HÄNT MED HENNE!?”  skrek hon. ”Lugna dig Malin det var inget allvarligt.” Sa Mogge. Men han hade fel för alla vi 3 visste att det var allvarligt, ingen av oss visste när hon skulle vakna. ” ska jag lugna mig? Min bästa vän har precis blivit påkörd och du tycker jag ska lugna mig!?” Hon skrek inte den här gången men hennes mördar blick fick en själv att vilja skrika. ”Nej du har rätt, men doktorn har sagt att hon kommer vakna upp snart.”  Jag ljög när jag sa det, doktorn hade sagt att de inte visste men troligtvis skulle hon vakna. Jag såg att Mogge kollade på mig och höjde ena ögonbrynet.  Jag gjorde en blick som visade att han skulle spela med. ”precis Malin det är chill!” Sa Mogge och blinkade åt mig, som visade att han fattat vinken.  ”Ni är helt jävla pantade! Hon ligger typ halvdöd och ni tycker det är chill och att jag ska lugna mig. Ni är  helt jävla patetiska!” Hon smällde igen dörren och gick ut.


Vad tycker ni? vill ni ha mera  ? KOMMENTERA!

del 13

2011-04-03 @ 19:01:33

Jag gick mot bänken och böjde ryggen lite, Hon hoppade upp på min rygg och la armarna runt min hals. Hon vägde ingenting så om det inte hade varit för hennes skratt så skulle jag nog inte ens märka att hon satt på min rygg. Men hennes ben passade precis runt min midja och hennes armar runt min hals. Men hon var inte min, hon var Adams. Men det lät också fel, man kunde ju inte äga någon, men det lät bäst så. Hon var ju långt ifrån min.

·         Fannys perspektiv

Hans starka armar höll om mina ben runt hans midja. Jag gillade de, men något sa mig att jag skulle gillat det mer om det var Adams armar som hade hållit fast mina ben. Plötsligt kände jag är längtan efter Adam, visst var det inte längesen jag träffade honom, men det var som att vi hörde ihop. Fanny & Adam, Adam & Fanny, jag gillade det, det passade. Jag tänkte mig inte för när jag öppnade munnen ” Adam? Kommer Adam ikväll?” frågade jag Mogge. Jag kände att hans grepp om mina ben blev hårdare. ”Jag vet inte, han känner inte Klara så bra men ibland är han på hennes fester” och hans grepp om mina ben låssade lite. Jag önskade att Adam skulle vara där, och jag ångrade nu stort att jag inte hade svarat när han ringde tidigare idag.

 

·         Mogges perspektiv.

Kanske borde jag säga att vi var exat utanför Klaras hus, och att vi borde gå in. Men samtidigt så slog det mig att risken att Adam skulle vara där inne var stor. Jag hade inte frågat Klara om vilka som skulle vara där men desto mer jag tänkte på det blev det mer & mer sannolikt  var det att Klara hade frågat om han ville komma, hon hade ju typ gillat henne sen  5;an okej typ bara ett år eller lite mer men ändå. Han var nog där. Men vi var ändå tvungna att gå in, nu när jag hade sagt till Klara att vi skulle komma Fanny var inställd på det.

” hehe vi är typ här nu ” sa jag och nickade mot det stora vita huset. ”okej tack för ridturen ” sa hon och skrattade. Jag förstod att hon ville att jag skulle släppa ner henne men det var ju inte precis vad jag ville, men vad skulle jag göra? Jag lossade greppet om hennes ben och hon slank ner bakom min rygg.

·         Adam´s perspektiv

 

Vad fan trodde Fanny att hon höll på med, eller Mogge? Jag satt och stirrade ut genom fönstret där de stod och skrattade, hon satt på hans rygg & han log, eller mer flinade.  Jag såg att Fanny kollade in i fönstret och såg mig. Hon fick ett stort leende på läpparna och vinkade åt mig. Jag låtsades som att jag inte såg henne och vände mig om till alla andra inne i rummet och försökte delta i samtalet som Klara & Frida hade med varandra. Frida var ganska söt. Hon var ett år yngre än mig men såg ut som att hon var 2 år äldre än mig. Hon hade stora bruna ögon och långt lockigt ljusbrunt hår. Jag vände mig om och kollade ut genom fönstret igen men Fanny & Mogge var inte kvar. Precis då öppnades dörren och jag hörde Mogges röst. ” Chena , sorry om jag är lite sen. Men nu är jag här så nu kan festen börja. ” alla började skratta och jag såg att Fanny gick mot mig. Jag vet inte riktigt varför jag gjorde som jag gjorde. Men jag tog Fridas hand & viskade i hennes öra ”flytta närmare” Hon gjorde som jag sa. Jag såg hur Fannys min ändrades och hur hon vände sig om och gick tillbaka till Mogge.

 

*Fannys perspektiv

Jag borde ha fattat det från början. Såklart jag inte skulle få Adam, han var för bra för mig jag var bara så jävla osmart att jag inte fattade det. Fan! Hur kunde jag vara så osmart? Jag vände mig om och gick till Mogge, om Adam skulle hålla på med den där söta tjejen kunde lika gärna jag hålla på med Mogge utan att få dåligt samvete. Jag kollade mot tjejen Adam höll i handen, hon var söt & såg äldre ut än mig och Adam. Jag såg att hon kollade på mig så jag vände mig om åt Mogge som stod en halv meter ifrån mig ” vem är den där tjejen Adam sitter bredvid.” Jag såg att Mogges blev chockad när han kollade mot Tjejen som Adam höll i handen ” alltså det är Frida, jag visste inte att de var så bra vänner, men om du känner för det kan du få göra honom avundsjuk också” sa han och blinkade. Jag förstod vad han menade och nickade. ”Mm ” sa jag tyst. ”bra” sa han och log. Han tog min arm och drog mig intill honom och han kramade mig hårt & länge. Tillslut drog jag mig undan från Mogges starka grepp och vände mig om. Då såg jag det, jag blev inte precis chockad över att Adam stod och hånglade med den där Frida, hon var ju söt. Men han kunde ju ha sagt något. Sen kom jag på att han hade ringt mig under dagen det var bara att jag inte hade svarat. Jag ville inte se mer, jag sprang ut genom dörren. Jag hörde hur Mogge ropade på mig ” Fanny akta dig!!” jag vände mig om, hörde någon tuta sen såg jag inget mer jag blev bländad av det starka ljuset som kom mot mig. Jag kände hur mitt huvud började värka och föll ner till marken och allt blev svart.


vad tycker ni? kommentera !!!

del 12

2011-04-03 @ 18:57:30


-      Får jag komma in? Frågade han. Seriöst jag fick panik jag såg ut som jag vet inte vad helt sjukt ful i alla fall!

-      Menmen jag är inte iordning, stammade jag.

-      Du är fin ändå, fan jag skulle nog inte sagt det. Sa han tyst.

 

Del 11.

 

*Mogges perspektiv*

Seriöst vad var mitt problem? Vad var det jag inte fattade med att inte hålla på med Fanny, jag höll ju inte precis på med henne men att säga att hon är fin är kanske inte det smartaste. Jag gjorde ett nytt försök ( ett kompis försök den här gången )

-          Nej är du inte i ordning gjord!? Usch lovar att du är jätteful då, så då går jag nog hem. Sa jag och blev lättad av att höra henne skratta.

-          Haha kom in då. Sa hon och låtsades sucka och vara sur. Fast även jag hörde att hon skrattade.  Egentligen förstod jag inte riktigt varför jag stod utanför hennes hus och ville komma in. Jag hade sökt på hennes namn på Hitta.se och sen blev det bara så. Jag fick plötsligt en känsla av att det här var fel, att jag borde vända mig om och springa hem igen, eller säga att jag fick ont i magen och dra hem. Men jag kunde inte, inte just nu när jag var i närheten av Fanny.

 

***

 

Vi satt i hennes rum, dock inte som i böcker eller filmer att vi satt i sägen och pratade om våra värdelösa liv och sedan kysstes. Nej hon satt vi datorn och visade olika låtar hon gillade. Medans jag kollade igenom hennes filmer hon hade i sin hylla. Jag kollade på klockan, vafan!? Den var redan 5 och om vi skulle hinna till Klara var vi tvungna att dra om en kvart typ.

-          Öh Fanny ska du gå i mjukiskläder och osminkad till festen? För vi måste dra om en kvart lixom. Sa jag och skrattade.

-          Nej du driver, fan vänta här medan jag fixar mig. Jag lovar att skynda mig! Skrek hon medans hon sprang in i badrummet med kläder i handen.

 

Hon kom ut efter 20 minuter hon hade puffat till sitt blonda hår lite och hade en vit magtröja och ett par jeans shorts på sig. Hon hade sminkad sig snabbt det såg jag, mascaran var klumpig och hennes Foundation var lite ojämn, men hon passade i det. Hon såg så söt ut men det kunde jag inte säga till henne för jag vet hur det blev sist.

-          Ska vi gå då? Frågade hon när hon kom in i rummet igen. Hon var så söt det var svårt att koncentrera mig på vad hon sa, det tog ett tag innan jag uppfattade vad hon sa.

-          Öh, ah vi måste skynda oss lite, du drog ut på dina 15 minuter lite. Sa jag och blinkade.

-          Jaja om nu vi nu har så bråttom så kan du väll bära mig på ryggen och springa till Klara, det var väll det hon hette? Sa hon och skrattade, jag skrattade också, dock inte med henne utan åt henne. Hennes humor var den torraste jag varit med om.

-          Okej då sa jag och försökte låta sur.

 Vi gick ut på gatan och skulle precis gå när hon vände håll och ställde sig på en bänk som var vid gatan men armarna i kors.  ”Ahapp , vad vill du nu ?” frågade jag.

”Öh har du minne som en guldfisk, du skulle ju bära mig på ryggen dickhead”. Sa hon och skrattade.

Jag gick mot bänken och böjde ryggen lite, Hon hoppade upp på min rygg och la armarna runt min hals. Hon vägde ingenting så om det inte hade varit för hennes skratt så skulle jag nog inte ens märka att hon satt på min rygg. Men hennes ben passade precis runt min midja och hennes armar runt min hals. Men hon var inte min, hon var Adams. Men det lät också fel, man kunde ju inte äga någon, men det lät bäst så. Hon var ju långt ifrån min.
svårt att skriva nu när jag inte fick någon insperation från annat när jag var borta . men vad tycker ni? :)
 


har skrivit 3 långa delar nu

2011-04-03 @ 17:30:52

kommer ikväll!