.

Hoppa till: Content | Sidebar | Footer

del 26

2011-05-20 @ 22:51:19

Malin , Adam och Mogge hade dragit för ett tag sen. De skulle till stranden, men jag hade sagt att jag inte mådde så bra. Det var ju delvis sant, dock satt jag bara på sägen stirrade på kläderna jag lagt fram på golvet, om minde än en månad skulle jag flytta, visst kanske inte så långt men tillräckligt långt för att förlora min bästavän och mina 2 killar om man nu kan säga så.Malin , Adam och Mogge hade dragit för ett tag sen. De skulle till stranden, men jag hade sagt att jag inte mådde så bra. Det var ju delvis sant, dock satt jag bara på sägen stirrade på kläderna jag lagt fram på golvet, om minde än en månad skulle jag flytta, visst kanske inte så långt men tillräckligt långt för att förlora min bästavän och mina 2 killar om man nu kan säga så.
Malin , Adam och Mogge hade dragit för ett tag sen. De skulle till stranden, men jag hade sagt att jag inte mådde så bra. Det var ju delvis sant, dock satt jag bara på sägen stirrade på kläderna jag lagt fram på golvet, om minde än en månad skulle jag flytta, visst kanske inte så långt men tillräckligt långt för att förlora min bästavän och mina 2 killar om man nu kan säga så.
bilden ska föreställa dalarna eller ja dock är det inte där hon bor.

* 3 och en halv vecka senare ( fannys perspekiv )  *
Jag satt i bilden , allt var packat precis allt. Mitt förra hus var tomt och allt var i denna bil. Det ända bra var att Malin hade fixat så hon kunde bo hos mig i Dalarna i 2 veckor nu innan skolan började. Så nu satt vi i bilen, jag såg mitt gamla hem försvinna bakom mig. Alla minnen och allt, jag lämnade det bakom mig. " Föresten när sa du hejdå till Mogge och Adam ? " frågade Malin mig när vi had åkt en bit. " jag träffade Adam och Mogge samtidigt i förgår och sa hejdå. Vadåra?" Svarade jag. " Nej bara undrade för jag sa inte hejdå till dem men dock kommer jag tillbaka. " Sa hon och jag såg hur hon genast hade ångrat vad hon sagt. " Gud förlåt det var inte så jag menade utan alltså jag menade självklart kanske du kommer tillbaka men alltså jag kommer ju om 2 veckor eller ja du förstår?" Sa hon och stammade. " Ja jag förstår det är okej. " Sa jag och till min förvåning var det faktsikt okej , jag brydde mig knappt. Kanske var det för att jag vet att jag skulle kunna komma tillbaka om jag ville, jag kunde bo hos Malin i nån vecka och så. " Okej bra , men vet du om det finns nån stad där eller centrum med snygga killar? " Jag tänkte efter, jag hade googlat lite och det låg nåt centrum eller så där om jag minns rätt. " Jo jag tror det" Sa jag lite osäkert. " Bra med då packar vi upp snabbt och sen drar vi ut? för klockan är typ bara 4 när vi kommer fram och kolla vad fint väder det är?" Sa hon och log. Inte förens då kom jag på att det fanns en sjö eller nåt sånt där vid centrumet " jag tror faktiskt det finns en sjö där också " sa jag och jag såg hur malins leende blev större. " bra då säger vi så? " sa hon. " visst visst. "
***

vi hade precis kommit in i rummet, vi slängde in väskorna och tog upp sminket vi fixade oss snabbt och bytte kläder. Sen sprang vi ut mot det hållet vi hade sett killarna gått åt. Vi hade suttit i bilen och åkt förbi ett par killar som hade stirrat rakt in i bilen och jag ska inte ljuga de var sjukt snygga.
" Akta fanny!" Jag hörde Malin skrika och stannade precis innan övergångstället innan bilen han åka på mig. " Seriöst hur många gånger tänker du bli påkörd i sommar?" Frågade Malin " En gång till för då när jag vaknar kanske vi ska flytta tillbaka " Sa jag och smålog. Precis när Malin skulle säga hör vi hur en kille bakom oss börjar snacka med oss. " Jaså så du heter Fanny? Vad heter den andra? " Sa en halv mörk röst, jag kollade på Malin och sen vände vi oss och såg att det var de 2 skitsnygga killarna som vi hade sett vid bilen. " Jag heter Malin. " Sa malin och gick fram och skakade hand med den blonda killen som hade frågat vad hon hette , jag förstod att hon drev men det såg så sjukt kul ut så att jag började skratta. Jag såg då hur den andra killen med ljusbrunt hår kollade lite konstigt på mig. Jag slutade genast skratta och blev tyst. " Ni är inte här ifrån va? " Frågade killen med ljusbrunt hår. " Nej vi kommer från stockholm?" Sa jag snabbt innan Malin hann svara. " Jaha så ni är bara här på semester. ? " Frågade den andra. " Jag är men inte Fanny hon flyttade hit idag jag ska bara vara här i 2 veckor. " Sa Malin och log mot mig. " Jaha fan vad najs att vi får en snygg tjej i området, eller bor du här nånstans?" Frågade den i ljusbrunt hår. Jag kände hur jag mitt leende blev större och jag tror inte det bara var jag som märkte det.

Gjorde ett långt kapitel åt er idag , så jag vet inte om jag skriver mer ikväll vi får se ;) Kommer mer under helgen om ni kommenterar mycket!

Kommentarer

Postat av: Jessica

skriv mer nu din lilla bög <3

Postat av: Ida

Måste ha mer nuuuu!! <3

Postat av: tilda

så sjukt bra ;D jag vill ha mer helt klart ! <3

Postat av: johanna

skriv mera nuu!

Postat av: Emma ~ FOTO ~ MODE

MERAMERAMERAMERAMERA! <3

Postat av: Anonym

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeera

Postat av: Julia Hällström

MER :D Du borde fan bli författare :D<33

Postat av: Juliah Of Sweden :)

sjukt bra :)

Postat av: Anonym

meeeeeeeeeeeeeeer duuu e sjuuuuuuukt braaaaaaaaaaaa :DDDDD


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback